Het verdere verloop van mijn nieuwe voornemens samen met Damhert + een aantal tips 

Hey babes,

Jullie konden in een eerdere post alles lezen over Damhert en mijn bewust worden van mijn eetgedrag. Ik kan jullie alvast vertellen dat dit redelijk goed lukt. Af en toe heb ik wel eens een cheatday maar dat probeer ik dan ook te beperken. Ik ben ondertussen al een aantal kg kwijt en daar ben ik heel blij om.

 

 

Volhouden,yes I can

Jullie zullen het ook al allemaal eens ondervonden hebben wat het met je lichaam doet als je plots beslist om gezonder en bewuster te gaan eten. Naast het feit dat het soms wel moeilijk is, dat geef ik ook toe, ervaar ik ook een heleboel positieve dingen. Ik lijst er hier even een aantal op met een woordje uitleg ;

 • Gelukkiger : zien dat je kleding te groot wordt maakt je gelukkig ja, haha, maar dit is vooral omdat sommige gezonde producten stoffen bevatten die aanmaak van hormonen zal stimuleren. Bv de notenmix van Damhert bevatten o.a cashewnoten die trypotfaan bevatten -> dit zorgt voor een beter humeur.

 

 • Minder stress : door voeding te eten die bijvoorbeeld rijk zijn aan Omega3 zoals zalm, verlaagd je cortisol -> stresshormoon

 

 • Gezond gewicht : door bewust te zijn van wat ik eet en niet zomaar alles in mijn mond te gaan stoppen

 

 • Meer energie : ik voel me fitter en opgewekter dankzij gezonde voeding en producten van Damhert. Ben ik heel blij om want met zo een klein monstertje in huis kan je je al snel al wat vermoeider voelen hihi. De gezonde voeding levert essentiële voedingsstoffen maar ook ijzer en zuurstof om onze hersenen goed te laten werken.

 

 • …..

 

Je ziet lieverds, het loont de moeite om het eens te proberen. Het begin is altijd moeilijk omdat je lichaam moet afkicken van al die suikers en koolhydraten die je maar een korte energieboost geven en daarna voel je je dubbel zo moe en futloos. Door gezond te gaan eten gaat je piek aan energie veel langer mee.

 

Een aantal tips met Damhert producten

 • De Damhert shakes ; heerlijke smaken + ze geven mij een voldaan gevoel

 

 • Gebruik ipv gewone bouillonblokjes voor je soep, zoutarme

 

 • Wissel aardappelen eens af met quinoa (Quinoa met groenten, vegetarische balletjes, tzatziki en noten)

 

 • Vul je maaltijd aan met een handvol noten of eet ze als tussendoortje.

 • Gevoel dat je gaat cheaten, eet eens gedroogd fruit

 

 • Eet eens een havermoutreep als tussendoortje of ontbijt, energie verzekerd

 

 • Neem als ontbijt crunchy haver met Griekse yoghurt en gojibessen, heerlijk!

 

 • Vervang al het suiker door Tagatesse producten

 • …..

 

Zo meiden, ik hoop dat jullie mijn tips nuttig vinden. Iemand al bekend met Damhert? Je kan door hier te klikken een kijkje gaan nemen en producten bestellen.

 

Love and stay healthy,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s