Uitgetest ; Douche Foam Silky Secret van Kneipp

Hi sweets,

Vandaag kom ik met een nieuwtje van Kneipp! Vanaf nu ligt de nieuwe Douche Foam Silky Secret in de rekken en ik kan je meteen vertellen dat je die gewoon moét getest hebben! Het is een rijk schuim dat een heerlijke zachte geur heeft, die natuurlijke melkproteïnen en verzorgend zijdeboom-bloesemextract bevat.

 

 

Silky Secret, dat is natuurlijk genieten

Zoals we van Kneipp gewoon zijn, is deze productlijn rijk aan natuurlijke ingrediënten. We love that! Naast de melkproteïnen en de zijdeboombloesem bevatten ze ook nog eens huidverzorgende plantenoliën die heilzaam werken, diep gaan verzorgen en je een stralende teint geven. De huidbarrière wordt versterkt de diepere huidlagen zullen minder vochtverliezen. En goed nieuws…hij is geschikt voor alle huidtypes.

Een aantal productvoordelen :

  • Rijk aan natuurlijk verzorgende werkstoffen en hoogwaardige natuurlijke oliën
  • Zonder parafine, siliconen en minerale oliën
  • Zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen
  • Niet getest op dieren
  • Mild voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid

 

De werking van zijdeboombloesem en melkproteïnen

Wist je dat ze in China de bast en bloemen van de  zijdeboombloesem al eeuwenlang gebruiken bij de traditionele geneeswijze? Wel, ik ook niet ladies. Ik vind dit echt interessant.

In verzorgingsproducten worden zijdeboombloesems dan weer gebruikt omdat ze de huid elastisch maken en het geurt gewoon echt heerlijk. De melkproteïnen hebben een hydraterende en kalmerende werking op onze huid.

 

Mijn ervaring

Eerlijk babes , ik ben helemaal weg van deze douche foam. Ik vind hem erg rijk en luxueus. Het is niet zomaar een schuimpje dat zo in je handen wegsmelt. Hij is heerlijk dik en romig. Met een beetje van het schuim kan je al heel wat van je lichaam ermee insmeren. En mmm die geur….Echt zo zoet en bloemig. Na het douchen en afdrogen blijft een lichte geur op je lichaam. Precies of je draagt een bodymist. Geweldig gewoon! Mijn huid voelt ook zijdezacht aan en weg is het trekkerig gevoel! ❤

*Douche Foam Silky secret 200 ml voor 7,99€*

*Te koop bij je drogisterij online of in de winkel *

 

Love,

Karen xoxo

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s