Zonnebescherming met exotische geur van Monoï De Tahiti van Corine de Farme

Hi babes,

De temperaturen zullen vanaf vrijdag weer heerlijk stijgen én dat betekend ; smeren en beschermen maar! Het is o-zo belangrijk om jezelf goed te beschermen want zoals iedereen weet, onbeschermd kan de zon heel wat schade toebrengen aan onze huid. Je hebt er maar één dus weer er lief voor 😉

Op het gebied van zonnebescherming ben ik wel vrij kieskeurig. Het moet mijn huid niet alleen beschermen, een lekker geurtje en goed hydrateren en voeden is meer dan gewenst. Toen ik de hele mooie productlijn zonnebescherming van Corine de Farme met Monoï De Tahiti zag, werd ik laaiend enthousiast. Wie is er nou niet gek op die heerlijke exotische geur??

 

Corine de Farme

Girls, wisten jullie dat Corine de Farme een 100% Frans merk en de favoriet van wel duizenden vrouwen zoals Miss France?

Het merk werd in 1969 opgericht door Paul Duprez. Je kan bij hen terecht voor natuurlijke verzorgins- en toiletartikelen aan voor zowel volwassenen als baby. De producten zijn verreikt met 100% natuurlijke extracten en zijn geschikt voor het hele gezin. ❤

Hun formules kennen bovendien een hoge tolerantie waardoor de producten zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid. Ze zijn hypoallergeen, zonder parabenen, geformuleerd onder farmaceutisch toezicht en getest onder dermatologisch toezicht. Can I get an Ameeen!

 

Monoï De Tahiti

Wie deze geur nog niet kent moét dit zeker gewoon proberen! Ik ben er echt gek op.

Monoï wordt verkregen door de combinatie van twee natuurlijke ingrediënten van de Tahitiaanse flora ; de tiarébloem en kopraolie of kokosolie. Ze staan gekend om hun unieke verzorgende eigenschappen voor het haar en onze huid. Het is een typisch product van de eilanden Frans-Polynesië dat in Europa voornamelijk wordt gebruikt als bruiningsolie.

Monoï is het perfecte actieve bestanddeel om zelfs de droogste huidjes onder ons te gaan voeden en hydrateren. Het perfectioneert een huid die nog moet gaan bruinen of al gebruind is én geeft terwijl een langdurige hydratatie.

 

Een greep uit hun gamma zonneproducten

Alle zonneproducten van Corine de Farme bevatten Monoï De Tahiti. Ze ruiken dus 1 voor 1 allemaal heerlijk exotisch! Mijn huid blijft een hele dag lang lekker ruiken.

Ik heb hiervan 5 producten mogen uittesten waarmee ik jullie nu ook kennis laat maken.

 

Hydraterende beschermende en bruinende melk SPF 30 – 150 ml

Deze zonnemelk is heel bijzonder girls. Hij gaat je niet alleen beschermen tegen de schadelijke UVA en UVB stralen, maar geeft je ook snel een goudbruine teint! Hoe? Hij bevat een tyrosinederivaat dat het natuurlijke bruiningsproces gaat stimuleren. Hij werkt lekker kalmerend en doet mijn huid superzacht worden.

Ik vind hem echt supergoed smeren en hij laat geen wit filmlaagje achter. Ik vind dat er altijd vreselijk uitzien bij volwassenen haha. De melk plakt ook niet waardoor je hem na het douchen kan aanbrengen en onmiddellijk je bikini en zomerjurk kan aantrekken. Geweldig!

Ingrediënten

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Alcohol Denat., Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Isohexadecane, Diethylhexyl Butamido Triazone, Ceteareth-25, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl / Dimethylcarbonate Copolymer, Cocos Nucifera Oil, Phenoxyethanol, Microcrystalline Cellulose, Disodium Ethylene Dicocamide PEG-15 Disulfate, Butylene Glycol, Acetyl Tyrosine, Parfum, Tocopheryl Acetate, Cellulose Gum, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Vegetable Protein, Adenosine Triphosphate, BHT, Citric Acid, Tocopherol, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Disodium EDTA, Tropolone, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus Seed Oil. Monoï de Tahiti 1%

 

Beschermende en bruinende droge olie SPF 30 – 150 ml

Met deze olie hoef je geen schrik te hebben dat je wordt omgetoverd tot een vette zalm Aha! Integendeel…deze droge olie doet mijn teint er nog bruiner en stralender uitzien! Echt wowie! Ideaal ook voor mijn droge huid.

Ook deze olie bevat zoals de hierboven vernoemde melk, een tyrosinederivaat die onze huid in no time die gedroomde goudbruine gloed geeft! Doseren is supermakkelijk dankzij de handige spray én de droge olie smeert lekker open. Ik ben echt fan!

Ingrediënten

C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Ethylhexanoate, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylhexyl Butamido Triazone, Oleoyl Tyrosine, Cocos Nucifera Oil, Parfum, Luffa Cylindrica Seed Oil, Oleic Acid, Tocopheryl Acetate, BHT, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil. Monoï De Tahiti 1%.

 

Beschermende melk voor gezicht en lichaam SPF 50 – 50 ml

Dankzij dit handige pocketformaat van 50 ml hoef je je nooit meer zorgen te maken als je op terras wil genieten van die heerlijke cocktail! Je neemt hem zo mee in je handtas!

Naast de hydraterende en beschermende werking, is deze melk ook nog eens waterbestendig! Handig, vind je niet?

Ik gebruik steeds een SPF50 voor mijn gelaat, aangezien ik zeer gevoelig ben voor hyperpigmentatie. Tijdens en na mijn zwangerschap is dit jammer genoeg alleen maar erger geworden. Heb jij hier ook last van? Dan is smeren dus de boodschap! Hij heeft een heerlijke niet vette textuur waardoor je huid niet te veel gaat glimmen.

Ingrediënten

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [nano], Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl / Dimethylcarbonate Copolymer, Cocos Nucifera Oil, Decyl Glucoside, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Stearic Acid, Parfum, Tocopheryl Acetate, Palmitic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Linalool, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Limonene, Xanthan Gum, Citric Acid, Eugenol, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Isoeugenol, Tropolone, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil. Tiarébloem 1%.

 

Verlengende aftersun melk – 150 ml

Zoals jullie misschien wel weten is het verzorgen van je huid ná het zonnen net zo belangrijk als het beschermen tijdens het zonnen. Je huid moet na het zonnen namelijk wat gaan afkoelen en kalmeren. Door je huid dit te gunnen, zal je zien dat je je mooie gebronsde huid ook veel langer zal houden. Door te gaan hydrateren zal je niet zo snel gaan vervellen!

Deze aftersun bevat ook een tyrosinederivaat die ervoor zorgt dat je gebronsde teint extra lang zal behouden door de melanine-aanmaak in de opperhuid te gaan stimuleren.

Hij heeft een heerlijke textuur die zo wegsmelt op je huid. ❤

Ingrediënten

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Cocos Nucifera Oil, Phenoxyethanol, Stearic Acid, Parfum, Tocopheryl Acetate, Palmitic Acid, 1,2-Hexanediol, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Linalool, Limonene, Sodium Hydroxide, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Isoeugenol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.

 

Voedende aftersun olie – 150 ml

Ook dit vind ik een pareltje onder de zonneproducten van Corine de Farme. Deze aftersun olie mag je zowel gebruiken voor het lichaam als het haar. Ook onze haren krijgen heel wat te verduren door de zon, het zout van de zee en de chloor in de zwembaden. Belangrijk om dus ook je haren goed te gaan verzorgen zodat ze zeker niet droog worden!

Naast de Monoï De Tahiti bevat deze olie ook nog arganolie met herstellende kracht én Camelia olie die beschermend werkt. De olie verlengd je gebronsde huid én doet je huid werkelijk stralen. Echt heerlijk! ❤

Ingrediënten

Isopropyl Palmitate C12-15 Alkyl Benzoate Isoamyl Laurate Parfum Cocos Nucifera Oil Argania Spinosa Kernel Oil Camellia Oleifera Seed Oil Hexyl Cinnamal Amyl Cinnamal Hydroxycitronellal Tocopheryl Acetate Linalool Benzyl Salicylate Alpha-Isomethyl Ionone Benzyl Alcohol Geraniol Citronellol Gardenia Taitensis Flower Extract Amylcinnamyl Alcohol Tocopherol Helianthus Annuus Seed Oil

 

Zo babes, zelf benieuwd geworden naar hun zonneproducten? Je kan deze zowel online vinden als bij je dichtstbijzijnde drogisterij.

Volg je Corine de Farme al op Facebook of Instagram?

 

Love and enjoy the sun,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s