Verwen jezelf met al het goede van rozen dankzij de Rose Otto productlijn van Dr. Organic

Dag lieverds,

Wie is er nu niet gek op rozen? Dat moet Dr. Organic ook gedacht hebben! Die heerlijke frisse geur van rozen, daarmee kan je jezelf onthullen vanaf nu. Dr. Organic komt met een volledige nieuwe productlijn op basis van rozen ; de Rose Otto lijn. Rozen bezitten tal van goede eigenschappen voor onze huid en daar werd aan gedacht! Lees snel even verder girls…

 

Waarom kiezen voor Dr. Organic?

Er zijn een heleboel redenen waarom dit merk zo geweldig is én je het zeker moet proberen. De belangrijkste som ik even op ;

  • Gebruik van bioactieve, natuurlijke en organische ingrediënten
  • Bevatten organische aloë vera
  • Gebruik van een variatie aan organische plantenoliën, boters en extracten
  • Testen niet uitgevoerd op dieren
  • Vrij van parabenen, SLS, synthetische kleurstoffen- en geurstoffen, BHT, DEA, Minerale oliën, siliconen, petrolatum, glycols….
  • Heel breed aanbod aan producten per geurtje met elk hun eigen specifieke werkingen ; dit gaande van dagcrème tot lippenbalsems, shampoo, deodorants…

 

De productlijn “Rose Otto”

Girls, ik werd echt zo verrast toen ik zag dat Dr. Organic deze nieuwe productlijn uit had. Ik ben namelijk zó gek op de rozengeur. Ik vind het zo’n heerlijke en toepasbare geur nu met de zomer voor de deur.

Ik werd door mijn persbureau verwend met 5 producten van deze lijn, die ik mocht uittesten voor jullie. Ik ontving mijn pakketje met Valentijn dus was ik helemaal excited. De producten zijn ook echt cadeauwaardig om bijvoorbeeld je mama, schoonmama of vriendin hiermee te verrassen. Hier scoor je zeker en vast mee voor hun verjaardag of gewoon als cadeautje om hen te bedanken. ❤

 

Rose Otto Facial Serum – 30 ml – €18,99

Dit serum is werkelijk top. Het werkt zeer doeltreffend en anti-aging. Hij bevat o.a. Rose Otto flower oil, Jojoba-olie, zonnebloemolie, Rozenfruitolie,…. Dit serum is dus niet zomaar een serum. Naast de anti-aging werking gaat hij enorm voeden, hydrateren en doet je huid echt weer oplichten en herleven.

De rozengeur vind ik werkelijk verslavend. Zelfs mijn man zei me dat mijn gezicht o-zo lekker rook toen hij me kuste. Hihi happy wife ❤

Je kan perfect gaan doseren door het pipetje en je hebt niet veel druppels nodig aangezien hij zeer goed over je huid glijdt en zich laat insmeren. Ik breng hem steeds aan vóór mijn dag- en nachtcrème zodat deze extra zijn werking kan doen.

 

Rose Otto Eye Serum – 15 ml – €15,99

Na het aanbrengen van de gezichtsserum breng ik het oogserum aan. Je ogen hebben steeds een aparte oogverzorging nodig omdat de huid daar veel gevoeliger en dunner is.

Deze aangepaste oogverzorging bevat de biologische Rose Otto olie, Aloë Vera sap, Vitamine B5,… Een heleboel bioactieve, natuurlijke en organic ingrediënten die onze huid rondom onze ogen het beste van zichzelf geven. Daarnaast bevat hij polypeptiden en vitamine F die dit serum naar een hoog niveau tillen op het gebied van anti-aging. Het oogserum boost het collageen, verfijnt rimpeltjes, pakt wallen en donkere kringen aan en gaat cellen regenereren.

Ik merk al snel na 2 weken smeren dat mijn ogen er veel opgewekter uitzien.  Hooray ❤

 

Rose Otto Day Cream – 50 ml – €13,99

Een dagcrème om U tegen te zeggen met tal van voordelen voor je huidje. De huid ziet er snel strakker uit, wordt gevoed en gehydrateerd, fijne lijntjes en rimpeltjes worden minder zichtbaar…kortom, deze dagcrème heeft werkelijk alles in huis!

Hij bevat ook het biologische ingrediënt “menyanthes trifoliata”dat gekend staat om zijn anti-aging eigenschappen.

Mijn huid voelt ook echt onmiddellijk zacht aan. Heerlijk! Hij laat een niet vette filter achter waardoor ik meteen kan starten met mijn make-up routine.

 

Rose Otto Night Cream – 50 ml – €13,99

Girls, ik ben zo gek op deze nachtcrème. Ik vind het ook geweldig om in slaap te vallen met dit geurtje aan mijn gezicht Aha! Het kalmeert me gewoon ook echt. ❤

Deze nachtcrème werkt heel voedend en geeft mijn huidje echt een babyhuid. Naast de Rose Otto olie bevat hij tevens shea butter, passiebloem, kamille,…die allemaal gekend staan om hun zeer voedende, kalmerende en hydraterende eigenschappen.

De volgende ochtend is mijn huid steeds stralend. Ik voel echt wel het verschil nu.

 

Rose Otto Face Mask – 125 ml – €9,99 

Voor de ladies onder ons die graag hun huid eens extra verwennen is dit masker een echte aanrader. De geurige wonderolie van Rose Otto wordt gecombineerd met o.a het mineraalrijke Kaolien. Deze klei zit vol voedingstoffen en helpt de olie uit onze poriën te halen en dode huidcellen te verwijderen. Het resultaat is een gezuiverde huid.

Zoals Dr. Organic zelf zegt ; “On the surface it’s an organic pore cleansing face mask, deep down it’s a bioactive deeply replenishing face lift”.

Ik breng het masker steeds 2 wekelijks aan net voor ik in bad ga. Terwijl ik van mijn badje geniet, kan het masker zijn werking doen en haal ik het er gemakkelijk af met een gastendoekje. Easy peasy!

 

Zijn jullie ook zo gek op rozengeur? De producten zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett. Niet zo gek van rozen? Geen probleem, je kan er ook hun andere productlijnen vinden. ❤

 

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s