Ontkurk gezelligheid met De Wijnbox

Hi lieverds,

Genieten jullie ook zo van het heerlijke weertje? De komende dagen wordt het wel 28 à 30 graden met 99% kans op wijn 😉

Niet alleen van het weertje, maar ook van een goed glas wijn kan ik echt genieten. Bij een stuk vlees of vis, een dessert, als aperitief wanneer ik neerplof in de zetel,… Er zijn tal van momenten wanneer je jezelf eens kan verwennen met een wijntje.

Er zit wel groot verschil in de wijnen die je tegenwoordig kan aankopen…Je kan deze bijvoorbeeld halen in de supermarkt waar goedkope massawijnen worden aangeboden en dan weet je al op voorhand dat je je aspirine al mag klaar houden… Of je kiest voor kwaliteit en kiest voor wijn die rechtstreeks van de wijnboer komt. Ga je voor de kwaliteit? Dan heb ik een échte aanrader voor jullie ; De Wijnbox. Benieuwd? Lees dan zeker even verder…

 

De Wijnbox

Kwaliteit en smaakbeleving

Zoals ik hierboven al had vermeld ; ga je voor de Wijnbox dan kies je voor kwaliteit.

De Wijnbox heeft een supergaaf en vernieuwend concept waarbij je makkelijk de geschikte wijn vindt voor elk moment en ieders budget! Het is een gloednieuwe webshop met wijnen, die ontstaan is vanuit de behoefte om ook thuis te genieten van dat goed glaasje wijn. Het is niet altijd makkelijk een kwalitatief goede wijn te vinden die eerlijk geprijsd is en in de smaak zal vallen.

De wijnen bij De Wijnbox worden voor ons geselecteerd door échte wijnprofessionals en dit rechtstreeks van bij de wijnboer. Ze willen ons helpen om meer te leren over wijn en welke wijn nu het lekkerste is bij dat specifieke gerecht. Fantastisch toch? Zo kan je de gepaste wijn vinden voor dat gepaste moment.

De Wijnbox vindt smaak en beleving ook echt belangrijk. Ze willen niet zomaar wijn gaan verkopen ; ze besteden veel aandacht aan interessante artikelen, weetjes, het verhaal achter de wijn, promoties,… Hun visie is dat de consument hun wijnen apprecieert en zo ten volle kan genieten van elke slok. Ik vind dat werkelijk top.

 

3 type wijnliefhebbers, 3 formules

Alright babes, voor elke wijnliefhebber is er een formule die de wijnbox voor jou aanbiedt. Elke box bevat steeds 6 flessen wijn aangepast aan jou profiel en je geniet steeds van een gratis levering. Benieuwd welk type jij bent? Ik ben de fijnproever 😉

  • De fijnproever : kies je zelf graag je wijn uit het assortiment om te ontdekken? Dan is dit helemaal iets voor jou. Je stelt je eigen wijnbox samen door 6 dezelfde wijnen te kiezen of een variatie zoals ik heb gedaan.

 

  • De genieter : Is voor jou elk moment een gelegenheid om te gaan genieten van een goed glaasje? Dan is de themabox echt iets voor jou. Een themabox bevat 6 flessen wijn die door De Wijnbox zijn gekozen volgens een bepaald thema.

 

  • De avonturier : Ben je een echte avonturier en laat je je graag verassen? Dan kan je een flexibel abonnement nemen waarbij je elke maand verrast wordt met 6 topwijnen. Dit abonnement is elk moment opzegbaar dus geen gedoe!

 

Ik was enorm onder de indruk van mijn Wijnbox Fijnproever die ik heb ontvangen. De wijn werd snel geleverd en kwam in een hele leuke doos. Ik vind dit ook ideaal om eens cadeau te gaan doen. Wees maar zeker dat je er succes mee zal hebben.

Omdat ik een box als Fijnproever heb gekozen mocht ik 6 flessen wijn naar keuze kiezen. Ik ging voor 2 witte, 2 rode en 2 rosé wijnen. Ik vind het heerlijk om af te wisselen. Met dit weertje kies ik om de rosé wijn te drinken als aperitief en de rode bij de barbecue. Geweldig bij een lekker stuk mals vlees.

 

Ontkurk die gezelligheid

Ook zin gekregen in een goed glaasje wijn waarvan je weet dat je échte kwaliteit aan het drinken bent?

Ontkurk dan gezelligheid door te surfen naar shop.dewijnbox.be. Als je er de kortingscode COOKIES35 invoert krijg je tot en met eind juni maar liefst 35% korting op jou eerste bestelling. ❤ Levering is sowieso gratis.

Voor meer informatie surf je naar www.dewijnbox.be en als je nog vragen hebt mag je altijd mailen naar info@dewijnbox.be

*Volg je hen al op Facebook en Instagram?*

Love and smile, there’s wine,

 

Karen xoxo

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s