Stijlvol aan het strand of zwembad met de fouta’s van deMadre

Hey babes,

Jullie weten allemaal dat ik gek ben op roze én op het luxueuze fouta merk ; deMadre. Toen ik deze nieuwe fouta zag, was het dan ook weer liefde op het eerste gezicht.

Vicky; de eigenares, wist me onlangs te verrassen met dit pareltje. Ik sprong een gat in de lucht. ❤

 

deMadre

Ondertussen heb ik jullie al een aantal keer laten kennismaken en op de hoogte gehouden met de laatste nieuwtjes van de Madre. Het zal jullie al zeker opgevallen zijn dat deMadre niet stilzit en heel vaak nieuwigheden op de markt brengt. Voor diegene die deMadre nog niet kennen ; het is een Belgisch topmerk waar je terecht kan voor fouta’s en pestemals, tassen en manden, kimono’s en decoratie.

De website is iets verandert qua stijl en indeling. Ik vind het geweldig en zeer overzichtelijk. Je kan meteen in het menu gaan kiezen wat je zoekt en hup daar verschijnen de producten al.

Niet onbelangrijk… Telkens wanneer er iemand van zijn aankoop een leuke foto maakt en post met de hashtags #makingmemories en #demadre , stort deMadre een bedrag naar een eigen foundation die ze hebben. Het is een stichting voor mama’s en kindjes die het moeilijk hebben. Hiermee willen ze aandacht en financiële steun geven aan de VZW Moeders voor Moeders. Prachtig initiatief vind ik!

 

Je m’en Fouta ’18 Pink

 

Een prachtig nieuw pareltje bij de “J m’en Fouta” collectie. Ik hou enorm van roze maar als dit jou ding niet is, no panic, ze hebben deze uitvoering nog in 3 andere kleuren. Voor ieder wat wils!

Het is een hele lichte fouta die niet zwaar is voor in je tas. Je kan hem dus de hele zomer overal met je meenemen. Hij absorbeert heel goed en ligt lekker zacht.

En een leuke tip ladies ; loop je op het strand en wordt het wat frisser? Dan kan je hem om je heen slaan of gebruiken als sjaal. 😉 Een must-have voor deze zomer dus!

Deze fouta bestaat uit 285 gram Biologisch katoen en is 100 x 170 cm.

Prijs : € 24,95

 

Tips om je Fouta te onderhouden

Oké girls. Ik wil jullie deze keer ook een aantal tips meegeven om je fouta te onderhouden. Vicky vergelijkt ze met wijn hihi. Bij het goed verzorgen, worden ze beter naarmate ze ouder worden 😉 Als je ze correct wast en droogt worden ze nóg zachter. ❤

 

  1. Alvorens je fouta te gebruiken, laat hem eerst een nachtje weken in koud water met eventueel een scheutje azijn. Daarna mag je hem gewoon wassen op 30 graden.

 

  1. Was je fouta regelmatig op 30 graden. Teveel zonnebrandolie, zand,.. zijn niet goed. Wees spaarzaam met wasmiddel en was ze elke 6 weken met een kopje azijn. Azijn lost zeepresten op waardoor je fouta lekker zacht wordt. Wasverzachter gebruik je dan beter ook niet omdat deze het unieke vermogen om te absorberen aantast.

 

  1. Om te drogen doe je dit best op een lage temperatuur zodat de katoenvezel niet wordt aangetast. Ze drogen lekker snel dus je kan ze evengoed ook eens buiten laten drogen aan de waslijn.

 

  1. De fouta’s van deMadre zijn allemaal handgeweven dus het kan eens gebeuren dat er eens een draadje los komt. Ik heb het alleszins bij nog geen enkele fouta voorgehad. Maar gebeurt dit, geen paniek, je trekt de fouta strak en knipt het losse lusje voorzichtig af. De fouta zal niet gaan uitrafelen.

 

Kan je al niet wachten om zelf in stijl aan het zwembad of strand te gaan liggen? Klik dan hier en ontdek de kleurrijke wereld van deMadre. ❤

 

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s