Newpharma Beautybox review

Dag lieverds,

Wat een zalig weertje. Het blijft gewoon maar lekker doorgaan en de vooruitzichten zijn ook enorm goed.

Nu heb ik dankzijk Newpharma kunnen kennismaken met een aantal productjes. Newpharma is een online apotheek met een zeer ruim aanbod. Van cosmetica tot vitamines, geneesmiddelen zonder voorschrift…. Er is niks wat Newpharma niet heeft. Benieuwd wat ik mocht testen? Lees dan zeker even verder.

 

Newpharma

Zoals ik jullie hierboven al vertelde is Newpharma een online apotheek. Niet zomaar eentje want hij was de allereerste Belgische online apotheek die opgericht werd in 2008.

Ze hebben een zeer ruim aanbod en voor iedereen is er wel een gepast product. Van beautyproducten tot geneesmiddelen zonder voorschrift. Ze houden ook rekening met elk huidtype. Zo zijn er producten bijvoorbeeld voor de droge huid maar ook voor een gemengde of atopische huid. Echt geweldig.

Ze verkopen meer dan 30.000 producten en je producten worden binnen de 24 uur geleverd. Ideaal dus als je het mij vraagt. Wat me ook echt opviel is dat er vaak promoties zijn waardoor je producten ook nog eens goedkoper zijn dan bij een gewone apotheker.

De producten die ik mocht testen

Ik mocht een aantal full size producten testen, aangepast aan mijn huidtype. Ik heb nogal een gevoelig en droog huidje dus niet alles is geschikt voor mij. Ik kreeg er ook nog een aantal leuke staaltjes bij.

Bioderma Atoderm Intensive Gel moussant – 200 ml – €10,03

Deze overvette schuimende reinigingsgel is speciaal voor de gevoelige en zeer droge huid. Hij reinigt en kalmeert de huid en bevat zuiverende bestanddelen en vitamine B3.

Deze schuimende gel bevat geen parabenen, geen parfum, is zeepvrij en hypoallergeen. Mag gebruikt worden bij volwassenen, kinderen en baby’s.

Ik vind hem echt ideaal om mee te nemen elke ochtend en avond in de douche. Je mag hem zowel voor je lichaam als gelaat gebruiken. Ik heb geen trekkerig gevoel meer na het douchen en mijn roodheden zijn minder geworden.

Bioderma Atoderm Intensive Baume – 75 ml – €9,76

Na het reinigen breng je deze huidversterkende en kalmerende verzorging aan. Deze verzorging gaat de biologische functies corrigeren en brengt weer een comfortabele en gezonde huid.

Mijn huid wordt snel gekalmeerd en ik heb opvallend minder jeuk. Dit komt doordat hij het dermatologisch anti-jeukbestanddeel “PEA” bevat. Hij bevat ook nog eens het exclusief Lipigenium-complex van biolipiden die van nature in de huid aanwezig zijn.

Deze verzorging heeft het Gepatenteerde “Skin Barrier Therapy” die 2 factoren aanpakt die huiddroogheid in de hand werken. Ook deze mag door het hele gezin gebruikt worden.

De formule bevat geen parfum, geen parabenen, is niet comedogeen en is hypoallergeen.

Mijn huid is na 1 week echt al getransformeerd. Ze voelt lekker zacht aan, jeukt veel minder en ook de roodheden zijn sterk vermindert. Een toppertje!

La Roche-Posay Thermaal Bronwater verstuiver – 50 ml – €2,13

Dit Thermale Bronwater van La Roche-Posay kalmeert en beschermd een gevoelige of geïrriteerde huid. Deze verstuiver in pocket size is ideaal om deze zomer overal bij jou te hebben.

Ik vind hem lekker verkoelend en wanneer mijn huid wat aangebrand voelt, wordt deze onmiddellijk gekalmeerd bij het verstuiven.

Staaltjes die ik ontvangen heb

Zo girls, benieuwd of jullie al bekend zijn met één van deze merken. Deze online apotheek is een echte aanrader. Ik vind het zo makkelijk als ik iets snel moet hebben maar niet in de mogelijkheid ben om op tijd bij de apotheker te raken. Zeker ook voor hun uitgebreid assortiment aan beautyproducten. Bij elk product staat ook steeds alle informatie op hoe je het precies moet gebruiken. Neem een kijkje op https://www.newpharma.be voor deze producten en veel meer.

Liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s