Een avontuurlijke look of expressieve ogen met de nieuwe Limited Edition “Deep Infinity” van Dr. Hauschka Make-Up

Hi babes,

Ik kom met een heel leuk nieuwtje! Dr.Hauschka make-up komt in september met een supermooie limited edition ; “Deep Infinity”. Deze limited edition make-up geeft je een stralend en mooie zomerse look met zijn prachtig kleurenpalet. Van stralend turquoise tot roze en glinsterend koningsblauw. Ik ben er zo enthousiast over en helemaal verliefd op!

 

Limited Edition “Deep Infinity”

De kleuren zijn echte pareltjes en passen o-zo mooi samen om je die perfecte zomerlook te geven.

De kleuren die je mag verwachten in het prachtige oogschaduw palet ; stralend turquoise, glinsterend koningsblauw, roze en lichtgrijs. Met diepte en contrast passen deze kleuren bij elk oogkleur en doen je ogen stralen.

Daarnaast is er de nieuwe Volume Mascara in het limited edition kleur turquoise.

Onze huid gaan we doen oplichten met de Illuminating Fluid. Het is echt helemaal hot nu om je huid te highlighten.

Afwerken doe je met de Lip Crayon die je zowel als lipstick en als lipliner kan gebruiken.

Dr Hauschka make-up omschrijft de Limited Edition “Deep Infinity” als volgt : “krachtige kleuren met magische aantrekkingskracht die doen denken aan de uitgestektheid van de hemel en de diepte van de oceaan”.

 

De producten

Eyeshadow palette – 4 kleuren – €29,95

Het palette komt in een hele mooie en compacte verpakking. Het fijne is dat de verpakking dezelfde kleuren heeft als de limited edition lijn. Hier hou ik van.

Het valt mij meteen op hoe goed deze kleuren allemaal samen passen. Het zijn intense kleuren die je ogen zullen doen versterken. Hij bevat 2 glinsterende en 2 matte kleuren zodat je verschillende looks kan gaan creëren. Wil je wat een zachtere look dan ga je voor het roze en/of turquoise. Hou je eerder van een opvallendere look tijdens een festival of avondje uit? Ga dan voor het glinsterende koningsblauw. Succes gegarandeerd.

De kleuren zijn mooi en sterk gepigmenteerd en blijven de hele dag zitten. Bij het aanbrengen merkte ik dat ze heel lekker roken en dat werd meteen ook bevestigd door een vriendin. Dit is de eerste keer dat ik vind dat oogschaduw zo heerlijk ruikt haha. Ik vind het ruiken naar rozenolie!

Ohja, ook wel belangrijk, dankzij de minerale pigmenten, heilzame plantenextracten zoals zwarte thee en zijde, wordt de huid rondom je ogen ook beschermd.

 

Voluma Mascara in Turquoise –  8ml – €25,95

Van een volume mascara gesproken… Deze mascara geeft opvallend veel volume aan de wimpers. Door zijn opvallende turquoise kleurtje ben je echt onmiddellijk summerproof.

Het pigment is zo mooi en helder. Vanaf de eerste laag heb je meteen kleur. Ik ben reuze fan!

 

Illuminating Fluid – 30 ml – €20,95

Alright girls, ik heb het jullie al een aantal keer verteld in verschillende blogs en kan het niet genoeg zeggen. Het is nu echt helemaal HOT om een Californian Glow te hebben. Deze trend is overgewaaid van de VS en heel wat merken zijn helemaal fan. Ook Dr.Hauschka is hier helemaal in mee <3.

Je kan deze gebruiken als highlighter of je gebruikt hem voor je gehele gelaat zoals ik dat doe. Ik doe een aantal pompjes foundation en meng deze erdoor. Je hebt meteen die mooie zomerse gloed waarvan je altijd al gedroomd hebt. Door deze glow zal je steeds stralend voor de dag komen en ik kan je garanderen dat je complimentjes zal krijgen van hoe fris en opgewekt je eruit ziet.

Deze Illuminating Fluid bevat minerale pigmenten met heilzame plantenextracten en oliën zoals wondklaver, jojobaolie die de huid tegelijkertijd zullen verzorgen.

 

Lip Crayon – 3,7g – €16,50

Wauw, ik ben helemaal gek op deze Lip Crayon. Hij ziet eruit als een grote lipliner maar je kan hem dus ook echt als een lipstick gebruiken. Zo gebruik ik hem trouwens het liefste. De kleur is een intense en prachtige nudekleur.

Wat ik bijzonder vindt aan deze is dat mijn lippen de hele tijd lekker zacht blijven, niet uitdrogen en geen klonters. Een toppertje!

 

Zo girls, je kan deze fantastische producten vanaf 6 september verkrijgen bij erkende verkooppunten of online in de webshop zelf. Nog even geduld!

Veel liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s