Nooit meer beschadigd haar door je stijltang dankzij de nieuwe Remington Keratin Protect Intelligent Stijltang

Hi beauty’s,

Vandaag kom ik met de ultieme tip voor prachtig steil haar. Het is echt wel belangrijk om te investeren in een goede stijltang. Jullie willen toch ook dat je haar mooi steil blijft, en belangrijker nog, dat je haar niet beschadigd wordt? Remington komt onze haren te rescue met dé ultieme stijltang! Benieuwd? Lees dan snel even verder.

 

Remington Keratin Protect

Remington heeft een aantal pareltjes in zijn Keratin Protect gamma waaronder deze nieuwe Intelligent Stijltang. Het gamma bestaat uit innovatieve stylingtools die ja haren sterk en gezond houden tijdens het stylen.

De speciale keramische platen die deze producten bevatten zijn geïmpregneerd met keratine en amandelolie voor zacht, glanzend en gezond haar.

 

Remington Keratin protect Intelligent Stijltang

Remington heeft mijn hart gestolen met deze stijltang girls. Zij hebben de lat hoog gelegd en zijn enorm gaan innoveren.

Deze stijltang bevat tal van nieuwigheden die ik graag voor jullie even opsom :

  • Je kan de temperatuur zelf gaan instellen (keuze uit 5 standen)

 

  • Een intelligente sensor meet de vochtigheidsgraad van elke haarlok en bepaald of de temperatuur al dan niet verhoogd of verlaagd moet worden. Alles gaat automatisch dus eigenlijk hoef je hier niks aan te veranderen.

 

  • Je kan zorgeloos gaan stijlen aangezien de geavanceerde platen voorzien zijn van een keramische coating die verrijkt zijn met amandelolie en keratine. Let op, niet gebruiken bij notenallergie. Gezonde en glanzende haren for sure!

Dit zijn voor mij dé pro’s waarom je zeker voor deze stijltang moet gaan, maar er is nog veel meer. De stijltang warmt op in maar liefst 15 seconden en schakelt uit na 60 minuten. Handig want ik ben echt een warhoofd soms haha. De platen zijn flexibel en bewegen mee zodat er gelijkmatige druk is op het haar. Geen ontsnapte haarsprieten!

Ik wil jullie graag ook nog even wat meer uitleg geven over de intelligente sensor wat deze stijltang ook zo bijzonder maakt. Er wordt maar liefst 8 keer per seconde gemeten hoe het zit met de vochtigheidsgraad in die bepaalde haarlok waarmee je bezig bent. Je ziet ook effectief de stijltang in actie gaan. Wanneer het vocht wordt gemeten, begint het witte hittebeschermende icoontje te knipperen. Weet je wat dit wil betekenen girls? Nooit meer beschadigd haar! Door de meting wordt de tempratuur steeds aangepast naar het ideale waardoor deze nooit te warm wordt. Je haar wordt daardoor 3 keer meer beschermd en blijft daardoor 5 keer sterker én gespleten punten en haarbreuk is verleden tijd! Can I get an Amen!

Ik vind hem echt supermakkelijk in gebruik. Mijn haren glanzen als nooit tevoren en zijn heel glad. Normaal doe ik er ook veel langer over om mijn haar zo plat te krijgen met mijn lange en dikke haren. Het valt ook op dat mijn haren aan de punten minder gespleten lijken. Misschien wel een goede tip ; breng toch steeds een goede verzorging aan speciaal voor warmte manipulaties alvorens het haar te gaan stijlen.

Ohja, je krijgt maar liefst 5 jaar garantie op dit product!

Ik ben echt reuze fan en zou niet meer zonder deze stijltang kunnen. I’m in love! Hebben jullie trouwens al de nieuwe Remington Air 3D gezien? Hier ben ik ook reuze benieuwd naar. Hij zou je haren supersnel drogen en hij is lekker licht in de hand.

 

  • Remington Keratin Protect Intelligent Stijltang is verkrijgbaar bij Bol.com, Wehkamp, Mediamarkt en Cool Blue*
  • Prijs : €79,99

 

Liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s