Ga de festivalzomer kleurrijk in met de Urban Decay Double Team Special Effect Colored Mascara

Hi babes,

De zomer is van start gegaan en daar is iedereen maar al te blij om. Het weer zit ons ook mee dus i-de-aal! Lekker genieten is dat! Nu breng ik jullie een nieuwtje van Urban Decay waardoor jullie deze festivalzomer zeker en vast kleurrijk zullen ingaan! Met de Double Team Special Effect Colored Mascara zullen je ogen stralen en opvallen als nooit te voren.

 

Ga voor kleur!

De meesten onder jullie zullen door de weeks kiezen voor een minder opvallende look en de wimpers voorzien van een enkel laagje. In het weekendje of voor een feestje mag het al wat meer zijn met een aantal laagjes mascara voor een intensere ooglook. Maar hebben jullie al eens gedacht om te gaan voor kleur i.p.v zwart?

De speciale mascara’s zijn verkrijgbaar in maar liefst 5 prachtige must-have duo’s én bevat per mascara twee tinten zoals de naam het eigenlijk al een beetje verklapt. Alleen al de verpakking is een streling voor het oog en daagt me uit om ze te gebruiken!

De ene kant bevat het de crème-achtige tint, de andere kant het speciale (metallicachtig) effect. Wil je het maximale effect bereiken? Breng dan eerst een laagje van de gewone tint aan en als laatste het speciale-effect kleur.

Ohja, niet te vergeten, de kleur DIME/GOLDMINE is echt een topper onder de 5 duo’s. Beide kanten zijn een special-effect tint! De ene kant zilver en de andere kant goud. It’s time for a party!

 

Color my lashes !

Alright girls, tijd om ze te gaan uittesten. Van Links naar rechts :

Deep End // DIME/GOLDMINE // JUNKHOW

Wauw, wat een pigmenten en kleuren! Ik ben er stapelgek op. Vanaf de eerste swipe heb je meteen gekleurde wimpers. En inderdaad , wanneer je eerst een laagje van de crème tint aanbrengt en daarna het speciale-effect kleur, verkrijg je echt een intense stralende kleur.

Ideaal om je feestlook af te maken! Go for color babes!

 

*Verkrijgbaar bij je ICI PARIS XL in de buurt of de online shop van ICI PARIS XL en Urban Decay*

 

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s