De Bariésun nieuwtjes van Uriage ; Bariésun Brume Sèche in SPF30 en SPF50 én de Bariésun Fluide Ultra-Léger SPF50+

Hi girls,

Vandaag vertel ik jullie wat meer over de twee nieuwtjes die Uriage in hun gamma zonneproducten bij hebben. Dat Uriage één van mijn lievelingsmerken is dat weten jullie al langer dan vandaag. Ik was dan ook meer dan happy toen ik hun pakketje ontving met deze nieuwtjes.

 

Bariésun

Bariésun is de productlijn voor zonnebescherming van Uriage. Een zeer uitgebreid gamma aan zonneproducten voor klein en groot. De producten zijn innovatief en beschermen in hoge mate. Daarnaast zijn ze nog eens zeer gebruiksvriendelijk en voor elk huidtype en situatie is er een aangepast product.

 

Bariésun nieuwtjes

We weten allemaal dat Uriage steeds het beste van zichzelf geeft voor onze huid en zeer innoverend is. Nu hebben ze twee nieuwe producten toegevoegd aan hun gamma Bariésun zonneproducten ; de Bariésun Brume Sèche in SPF30 en SPF50 én de Bariésun Fluide Ultra-Léger SPF50+.

 

Bariésun Brume Sèche SPF50+

Ik was heel benieuwd naar deze mist omdat deze een droge is. Ik heb al van andere merken gewone mists gebruikt en eerlijk gezegd sprayen deze altijd wat te enthousiast haha.

Bij het eerste gebruik dacht ik dat ik het niet goed deed haha. Je voelt echt bijna helemaal niks. Ik was zo benieuwd of ik ging verbranden. Maar neen hoor, absoluut niet. Deze mist is zó vederlicht dat je hem gewoon niet voelt zitten. Hij laat ook geen vette filmlaag of witte filter achter. Amen!

Hij beschermd in hoge mate tegen UVA en UVB stralen, vrije radialen en uitdroging. Hij bevat naast tet Thermaal Water van Uriage ook vitamine C en E, aquaspongines die uitdroging voorkomen en hij is bovendien hypoallergeen en bevat geen alcohol. Mijn hart maakt een sprongetje! Super om de hele dag bij me te hebben! Hij maakt zelfs geen vlekken op je kleding als je aant het sprayen bent.

 

Bariésun Fluide Ultra-Léger SPF50+

Dit nieuwe pareltje is echt i-de-aal voor het gelaat en dankzij zijn pocketformaat kan je hem de hele dag meenemen in je tas. Ik ben echt vol lof over dit nieuwtje. Ik heb enorm last van pigmentvlekken op mijn voorhoofd dus een goede bescherming is voor mij echt van belang. Ook wanneer je dit niet hebt raad ik steeds een SPF50 aan voor het gelaat, omdat de zon je huid enorm schade kan toebrengen en huidveroudering doet versnellen!

Deze lichte fluide is ongeparfumeerd en speciaal samengesteld voor de gevoelige huid. Ook deze beschermd tegen UVA en UVB stralen en vrije radicalen. De textuur is zeer vloeibaar en dun. Echt heel fijn om aan te brengen. Hij trekt zeer snel in en geeft geen witte strepen of een vette filmlaag. Na het aanbrengen kan ik mijn make-up routine gewoon verder zetten. Echt super!

Naast het Thermaal Water van Uriage bevat hij vitamine C en E, aquaspongines, is waterbestendig, niet comedogeen, ongeparfumeerd en hypoallergeen.

Tip : Ik gebruik deze met het warme weer als dagcrème. ❤

*De producten van Uriage zijn verkrijgbaar bij je apotheker in de buurt of via je online apotheker.*

 

Veel liefs,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s