Kiehl’s lanceert ; Butter Mask For Lips. Een intensieve overnight lip treatment met kokosolie en wilde mangoboter.

Hi Girls,

Vandaag kom ik met een nieuwtje van Kiehl’s. Ze lanceerden Butter Mask For Lips. Je brengt deze lipverzorging aan net voor het slapen gaan en de volgende dag zijn jou lippen getransformeerd tot echte silky and smooth lips. Ik ben helemaal fan! Benieuwd geworden? Lees dan snel even verder.

 

Butter Mask For Lips ; een intensieve overnight lip treatment

Jullie lazen het goed 😉 Een lipverzorging die jou lippen transformeert terwijl je slaapt. Geweldig toch?! Deze rijke balsem maakt droge en schilferige lippen terug lekker glad en babyzacht. Ideaal nu met deze temperaturen en zon. Ik merk dat mijn lippen nu echt veel droger zijn. En niet alleen dat…Er zijn nog een heleboel andere factoren die je lippen kunnen droger maken zoals lipsticks etc.

Deze balsem bevat kokosolie en wilde mangoboter. Ze hydrateren en maken de lippen terug glad en zacht. Ook het vochtgehalte wordt zo de hele dag op peil gehouden.

 

Waarom je lippen extra verzorging kunnen gebruiken

Wist je dat de huid van je lippen maar liefst 75 keer dunner is dan de normale huid? Minder talgklieren heeft? De huid op de lippen kan ook maar 1/3 van het vocht opnemen. Geen wonder dat ze dus snel droog kunnen worden. Ze bevat ook drie keer minder melanine waardoor ze gevoeliger is voor de schadelijke zonnestralen en dus meer behoefte heeft aan extra verzorging.

 

Een aantal voordelen op een rijtje

Butter Mask For Lips is een overnight lipmasker dat de conditie van de lippen klinisch verbetert ;

  • Het maakt de lippen minder droog
  • Het verbetert de liptextuur zichtbaar
  • De algemene conditie van de lippen is zichtbaar verbetert
  • De lippen worden 8uur lang gehydrateert

 

Mijn ervaring

Girls, ik ben echt helemaal enthousiast over dit lipmasker. Je brengt het heel makkelijk aan en het ruikt vrij neutraal waardoor je je hier niet moet aan storen tijdens je slaap.  Ook geen plakkerige boel op je lakens.

Na het aanbrengen voelden mijn lippen al meteen bijzonder zacht aan. De dag erna voel ik wat een transformatie mijn lippen ondergaan zijn. Echt ongelooflijk. Zo zacht en glad! En vooral, geen velletjes of droge lippen meer. Na het aanbrengen van mijn matte lipsticks had ik na een aantal uur al last van droge velletjes. Dit is nu verleden tijd. Echt een applausje voor dit product.

 

*Verkrijgbaar vanaf augustus bij 7 exclusieve verkooppunten in België, Luxemburg en op www.kiehls.be *

* Kiehl’s Buttermask For Lips ; 13,5G , €28.00*

 

Love,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s