Ga veilig en verstandig de zon in met Uriage Bariésun en Bariéderm

Hi girls,

Wauw, ik hoorde onlangs dat deze temperaturen en warmte zal blijven doorgaan tot oktober. How crazy is that? Mij hoor je niet klagen hoor 😉 Liever iets té warm dan regen en koude aha!

Vandaag vertel ik jullie wat meer over onze ervaring met twee productjes die ik mocht testen van Uriage ; Bariésun Lait SPF50+ voor kids en Bariéderm Cica-Crème SPF50+ met koper-zink.

 

Bariésun

Een aantal posts terug, konden jullie reeds kennismaken met het Bariésun gamma. Dit kan je hier teruglezen.

Bariésun is de productlijn voor zonnebescherming van Uriage. Een zeer uitgebreid gamma aan zonneproducten voor klein en groot. De producten zijn innovatief en beschermen in hoge mate. Daarnaast zijn ze nog eens zeer gebruiksvriendelijk en voor elk huidtype en situatie is er een aangepast product.

 

Bariésun Lait SPF50+ Enfants/kids – 100 ml

Deze zonnemelk is speciaal voor kinderen en heeft een zeer hoge bescherming tegen de schadelijke UVA/UVB stralen en vrije radicalen. Superbelangrijk om jou kids nu te beschermen met een hoge factor. Ik merk dit aan Daan ook…Als ik hem niet zou beschermen met dit product, ziet hij binnen de minuut zo rood als een tomaatje.

De melk vind ik bijzonder goed aan te brengen. Hij is zeer licht van textuur en smeert makkelijk en snel open. Daar zijn we heel blij om want insmeren moet hier echt wel snel gaan haha. Daan heeft maar weinig geduld voor dat soort zaken 😉 Andere dingen zijn natuurlijk veel leuker en interessanter. Aha! Ohja, deze melk laat geen witte sporen na op de huid en trekt mooi in. Zijn huid voelt lekker zacht en gehydrateerd aan dankzij het Thermaal Water van Uriage en de Aquaspongines die deze melk bevat.

Je mag dit product gebruiken voor zowel het lichaam als het gezichtje van jou kids. De melk is 100% hypoallergeen, bevat geen alcohol en parfum.

 

Bariéderm

Ik mocht ook kennismaken met een product uit dit gamma. Bariéderm was totaal nieuw voor mij dus was ik zeer blij.

De verzorgingsproducten werden speciaal samengesteld om specifieke problemen aan te pakken zoals kloven en barsten. Het is een isolerende en herstellende verzorgingslijn waar ik zeer benieuwd naar was.

 

Bariéderm Cica-Crème SPF50+ met koper en zink – 40 ml

Dit productje is de ideale verzorging voor een kwetsbare huid die aan de zon wordt blootgesteld. Ideaal voor mij en Daan met onze rode tomatenkopjes. Ik gebruik het product ook voor onze schouders, borst en nek mee in te smeren. Daar is onze huid het meest kwetsbaar.

Is jou huid geïrriteerd ( jeuk, zonneallergie, tatoeage,…) en kwetsbaar en kan je de zon niet vermijden? Dat is dit product echt geweldig voor jou huid. Ook wanneer je last hebt van rode of bruine vlekken gaat deze crème dit gaan voorkomen. Amen want ik heb op mijn voorhoofd enorm last van hyperpigmentatie. De epidermis wordt hersteld en het gaat het ontstaan van die restlittekens tegen.

De crème bevat ook koper en zink die bacteriëngroei tegengaat en zuiverend werkt.

Dit innoverend product bevat het gepatenteerde GF-repair en exclusieve werkzame stoffen in combinatie met de zeer hoge beschermingsfactor 50+. De crème werkt onmiddellijk en langdurig. De doeltreffendheid hiervan is bewezen.

Ook dit product bevat geen parfum of alcohol, is 100% hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen.

Wij hebben hier een zeer goede ervaring mee want roodheden zijn echt wel verdwenen, het voelt verzachtend aan en onze huid blijft lekker soepel. Aangezien dit product iets minder vlot uitsmeert vind ik het vooral ideaal voor het gelaat. Ik gebruik hem ook onder mijn make-up zonder problemen en op mijn tatoeages. Top!

 

*De producten van Uriage zijn verkrijgbaar bij je apotheker in de buurt, of via je online apotheker.*

 

Veel liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s