Mario Kart 8 Deluxe ; race altijd, overal en met iedereen. Nu compatibel met Nintendo Labo!

Hey lieverds,

Kunnen jullie zich wat verwarmen deze dagen? 😉 Haha grapje. Het is echt enorm warm en ik kan me zelfs niet meer herinneren wanneer we nog eens zo een zomer gehad hebben. Let wel, ik heb het liever ietsjes té warm dan een zomer vol regen en bewolking hoor.

Zoals jullie wel zullen merken ben ikzelf door deze mooie dagen ook iets minder actief op de blog en Instagram dan gepland. Het is zo’n mooi weer dat we daardoor veel meer op stap gaan. Veel volgers onder jullie genieten er ook zo van en daar hebben jullie groot gelijk in.

Vandaag kom ik alweer met een Nintendo nieuwtje. Ik kreeg enorm veel reactie via de stories en op de Instagram post zelf. Echt superleuk! Ik ben dan ook weer helemaal excited over dit nieuwtje. Het gaat namelijk over het spelletje “Mario Kart 8 Deluxe”. Deze game is werkelijk super superleuk én is vanaf nu ook compatibel met het spel “Nintendo Labo” waarover ik eerder al een blog schreef. Dit kan je hier nog eens nalezen.

 

Mario Kart 8 Deluxe voor Nintendo Switch

Iedereen heeft wel eens gehoord over Mario Kart of heeft het wel eens gespeeld in zijn leven. Ik heb het vroeger echt enorm veel gespeeld met mijn familie. Wanneer we dan op bezoek gingen bij mijn nichtje, speelden we allemaal samen. Dit was altijd reuzegezellig en super spannend. Ik kan me altijd volledig geven in zo’n spel haha. Echt hilarisch om ons bezig te zien. Ik ben continue aan het praten, lachen, roepen, vloeken, alles erop en eraan aha. Er zullen nog wel zo’n mensen zijn zoals ik zeker? 😉 Ik durf te wedden, een heleboel onder jullie muahuha.

 

De grootste Mario Kart tot nu toe

Ik schrok hoe uitgebreid het spel is geworden. Je had bijvoorbeeld al een heleboel characters om uit te kiezen en veel mooie racebanen, maar nu heeft het spel zich echt overtroffen.

Er zijn maar liefst meer dan 40 personages om uit te kiezen en je kan zelfs jou eigen Mii personage aanmaken. Dit heb ik trouwens gedaan zoals je op bovenstaande foto kan zien 😉 Als het maar roze is hé. ❤

Ook de racebanen zijn ongelooflijk mooi. Wat een mooie kleuren en graphics. Sommige circuits zijn zelfs gebaseerd op “Animal Crossing”, “Excitebike”, “The Legend Of Zelda” en nog veel meer. Er zijn 12 bekers met elk 4 circuits. Genoeg voor uren raceplezier!

Je kan nu ook 2 voorwerpen dragen om aan te vallen en er zijn een aantal nieuwe voorwerpen toegevoegd. Echt allemaal heel cool!

 

Speel altijd, overal en met iedereen

Je kan het spel op heel wat verschillende manieren spelen. Zowel via de televisie als op de console zelf. Alleen, met vrienden, online,…

Ja kan ervoor kiezen om te strijden voor een beker in 4 races, een tijdrace, een versusrace of een gevecht. Dat laatste vond ik ook altijd geweldig dus is het voor mij echt nostalgie dit te spelen. Memories, memories 😉 ❤ Er zijn maar liefst 5 soorten gevechten die je kan aangaan waarvan het “Balongevecht” de meest gekende is én ik het leukste vind. J Ik voel steeds de adrenaline door mijn lijf gieren haha.

Ook online spelen vind ik geweldig. Eens lekker racen met de hele wereld. Het is heel leuk om te zien van welk land iedereen is. Ik vind het ook een ander gevoel hebben dan tegen de computer spelen, Je weet dat die mensen wel echt zijn en alles is zo onvoorspelbaar.

 

Een compleet nieuwe manier om Mario Kart 8 Deluxe te spelen met….Nintendo Labo!

Alright, jullie lezen het goed. Ook de manier van spelen werd naar een niveau hoger getild. Jullie weten ondertussen hoe “Nintendo Labo” werkt en hoe zalig het is. Je knutselt met karton bijvoorbeeld een Toy-Con-Hengel en brengt deze tot leven. Je kan dan echt vissen gaan vangen. Heel cool allemaal. Daan vindt het superleuk.

Nu, we hebben toen ook een Toy-Con-Motor in elkaar geknutseld en juist deze hebben we nu nodig om te kunnen racen in “Mario Kart 8 Deluxe”. Het spel is vanaf nu compatibel met “Nintendo Labo”.

De software-update is volledig gratis en daarna kan je jou motor kiezen als compatibele controller in het hoofdmenu.

Ik vond het even wennen maar nu gaat het al veel beter. Ik blijf oefenen en vind het echt geweldig. Door de Toy-Con-Motor krijg je veel meer dat “reality” gevoel. Je kunt het spel spelen rechtstreeks door het Nintendo Switch Systeem in het dashboard van de motor te plaatsen of via de televisie. Aan jou de keuze maar ik vind het veel fijner rechtstreeks via het dashboard.

 

Nog een nieuwtje voor de fans van The Legend Of Zelda

Een aantal dagen geleden verraste Nintendo zijn fans met nog een nieuwtje voor “Mario Kart 8 Deluxe”. Er is vanaf nu een gratis software-update beschikbaar om te kunnen racen in ware The Legend Of Zelda ; Breath of the Wild-stijl.

Word jij die racelegende met Triforcer Zero en Link in zijn Hemd Der Uitverkorene? En wat dacht je van legendarische onderdelen waarmee je jou voertuig kan aanpassen zoals geavanceerde wielen en het zweefzeil? Echt te gek!

 

Ook zoveel zin gekregen om te gaan racen? Een gevechtsspelletje aan te gaan? Je kan het spel hier  rechtstreeks downloaden op je systeem via de Nintendo eShop. Het spel is ook beschikbaar in tal van speelgoedwinkels én online shops. En wist je dat Nintendo ook een Kids Club heeft? Die ontdek je hier.

 

Veel spelplezier en tot snel met meer Nintendo nieuwtjes,

Karen xoxo

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s