Een dagcrème die het verschil maakt voor de rijpere huid ; De Regeneratie Dagcrème Egaliserend van Dr. Hauschka

Hi babes,

Ik laat jullie graag kennismaken met de nieuwste creatie van Dr. Hauschka :  een nieuwe intensieve dagverzorging voor de veeleisende rijpere huid. (40+) Echt een nieuw pareltje. Misschien niet meteen geschikt voor iedereen die deze blog leest, maar neem er dan gauw je moeder, oma,… bij. Zij zullen zeker baadt hebben bij deze blog. Deze dagcrème bevat licht reflecterende minerale pigmenten, verfrist de huid en laat deze weer stralen. Benieuwd naar meer? Lees dan zeker even verder.

 

Een dagcrème die het verschil maakt voor de rijpere huid

De dagcrème bevat vitaliserende extracten van rode klaver, bryophyllum en akkerpaardenstaart. Ze zijn immens heilzaam voor je huid want Dr. Hauschka oogst steeds rond zonsondergang. Nu zou je je kunnen afvragen waarom niet op gelijk welk tijdstip? Wel, het is dan precies het moment wanneer de bloemen naar de zon draaien en de planten de hoogste concentratie werkzame stoffen bevatten.

Deze extracten ondersteunen zelf actief de huid, zorgt dat ze elastisch blijft en stimuleert het vochtgehalte. Bryophyllum wordt ook wel een wonderplant genoemd omdat deze robuuste plant een expert is in het vasthouden van vocht.

Een ander mooi ingrediënt die deze crème bevat is rode klei. Rode klei bevat ijzeroxide die naast een mooie teint, een oppepper geeft aan een huid die vermoeid is.

De rijke avocado-olie en olijfolie maken deze verzorging echt intensief. Dit zorgt ervoor dat vroegtijdige tekenen van huidveroudering worden voorkomen.

 

Een aantal voordelen van deze intensieve dagverzorging

  • Een regenererende dagcrème voor elke huidskleur en huidtype vanaf 40 jaar.
  • Minerale pigmenten camoufleren pigmentvlekken
  • Groene pigmenten verminderen rode vlekken
  • Rode pigmenten maken donkere delen van je huid lichter
  • Gouden pigmenten geven een mooie glans
  • De huid wordt verzorgt en egaliseert de teint
  • Absorbeert snel en is daardoor een ideale basis voor je make-up
  • De regeneratielijn bevat nog 9 andere verzorgingsproducten zodat je jou huid alleen maar het beste kan geven

Ohja, voor wie Dr. Hauschka nog niet kent… Dr. Hauschka is 100% gecertificeerde natuurcosmetica. Vrij van synthetische kleur- en geurstoffen en bewaarmiddelen. Alleen maar het beste van de natuur voor onze huid.

 

Regeneratie Dagcrème Egaliserend – 40 ml – €56,95

Zo girls, zoals jullie al konden lezen is dit echt een wondercrème. Ik ben 29 jaar dus voor mijn huid is deze crème minder geschikt. Ik verras dan ook binnenkort mijn mama hiermee. Ze zal in de wolken zijn. Toch wil ik er graag wat kort over kwijt.

De verpakking vind ik er heel luxueus en mooi uitzien. Perfect voor in jou mooie badkamer. De tube bevat 40 ml en scoort bij mij hoog omdat het in een tube komt en niet in een potje. Bij een potje vind ik het minder hygiënisch omdat je er met je hele vinger in kan en zo heel wat onzuiverheden overbrengt. Bij een tube blijft alles netjes en kan je perfect doseren.

De crème ruikt heerlijk en de geur van kruiden en natuur komt je zo tegemoet. Schrik niet want door de rode klei heeft hij ook dat kleurtje. Dit is dus perfect normaal.

Bij het uittesten op mijn handrug sta ik al snel versteld. Ik heb namelijk wat kleine pigmentvlekjes en sproetjes maar deze worden al snel verdoezeld! De crème laat zich ook bijzonder goed uitsmeren en absorbeert snel.

Een toppertje dus waar mama heel blij mee zal zijn.

 

*Deze Regeneratie Dagcrème is vanaf nu beschikbaar in de winkels, online via www.drhauschka.nl of bij jou dichtstbijzijnde Dr. Hauschka Therapeut*

 

Veel liefs,

Karen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s