Een topweekend met Holiday Suites ; La Brise des Dunes. Plezier voor de hele familie!

Dag lieverds,

Vandaag is het alweer woensdag en dus bijna weekend! Yes, vanaf woensdag begin ik al met aftellen ahha. Je hebt dan nog een aantal dagen om wat leuks te plannen voor in het weekend! I-de-aal! Ik kom vandaag dan ook met een superleuke Travel blogpost in samenwerking met Holiday Suites. Benieuwd hoe je met je kids een spetterend weekend tegemoet kan gaan? Lees dan snel even verder.

 

Holiday Suites

Ik laat jullie graag eerst even kennismaken met Holiday Suites.

Zij bieden je écht een waaier aan van perfecte vakantieverblijven. Van de Noord-Franse Opaalkust tot de Belgische kust, tot het Belgisch Limburg. Voor ieder wat wils dus! Daarnaast bieden zij ook nog tal van arrangementen aan.

Bovendien zijn alle vakantieverblijven gloednieuw en voorzien van alle comfort én perfect voor het hele gezin. Ook honden zijn toegestaan, want ook die horen bij het gezin niet waar? 😉

Bij Holiday Suites hoef je ook niet meteen een hele reeks dagen te boeken. Ga je liever op weekend en wil je voor 1 nacht gaan dan is dat ook mogelijk. Allemaal heel flexibel.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het boeken? Je kan steeds met ze live chatten of telefoneren tot maar liefst 22:00! Top top top!

Ohja, ook wel belangrijk, de vakantieverblijven zijn helemaal betaalbaar! Lief voor jou portemonnee 😉

 

Vakantieappartement La Brise des Dunes

Wij mochten onlangs dankzij Holiday Suites het vakantieappartement “La Brise des Dunes” gaan ontdekken.

Deze appartementen zijn gelegen net over de Belgische-Franse grens in het kustdorp Bray-Dunes. Het zandstrand is er prachtig en de duinengebieden zijn er beschermd. Je kan er genieten van rust en heerlijk uitwaaien met je kids en trouwe viervoeter. Ga je liever voor wat meer actie? Op slechts 5km ligt het attractiepark “Plopsaland De Panne” en “Plopsaqua”. Je verveelt je er geen seconde!

In de inkomhal zijn er leuke strandstoelen om er spelletjes te spelen en buiten is er een klein speeltuintje. Ideaal voor de allerkleinsten.

De appartementen zijn splinternieuw en stijlvol afgewerkt. De badkamer heeft een douche, de keuken is volledig uitgerust met een koffiezet/vaatwasser/combi-microgolf/eethoek, de leefruimte is uitgerust met een zetel/salontafel/flatscreen, een balkon en er is gratis wifi. Meer heb je dus niet nodig. Met een baby of peuter op stap die nog in een babybedje slaapt? Geen enkel probleem. Je kan steeds een babykit bijboeken.

Naast de appartementen is er een gratis parking beschikbaar met meer dan voldoende plaats. Geen gevecht voor een plaatsje en je moet niet lang gaan sleuren met je koffers. Echt ideaal. Of heb je liever dat je wagen binnen staat? Dan kan je parkeren in de ondergrondse parking van het appartement zelf, tegen een kleine toeslag van 10€ per dag.

 

Ons weekend in La Brise des Dunes

We verbleven er van de vrijdag tot de zondag. Een mooi weekendje dus met 2 nachten.

Het vertrek was tamelijk hectisch. Manlief moest die vrijdag nog werken, dus tegen we er aankwamen was het al avond. Gelukkig geen probleem want je kan in je appartement tot 22:00. Ik kon dus ademhalen ahah.

Zoals jullie konden volgen op de stories, zijn we eerst gaan inchecken om al onze koffers en spullen uit te laden. De appartementen zagen er heel mooi uit en straalden klasse uit. Ik ben van de buitenkant jammer genoeg een foto vergeten maken maar gelukkig heb ik eentje gevonden op de website 😉

Een aantal dagen voor je vakantie ontvang je een mail met het nummer van je appartement, de code van de voordeur en de code om je appartement te openen. Het was echt dus easy peasy om in te checken. Je hebt niemand nodig en je kan zo naar je appartement heen. Geweldig vonden we dat. Zeker met een ongeduldige peuter als Daan aha!

Van zodra je er binnenstapt begint het ontspannen en genieten. Alles is zeer vrolijk aangekleed en je wordt er spontaan happy van. Bij het binnenkomen in ons appartement zagen we onmiddellijk dat alles zeer nieuw en proper was. Alles lag kraaknet en voorzien van alle comfort!

Na het uitpakken zijn we een aantal boodschappen gaan doen in de dichtstbijzijnde Hypermarkt Carrefour. Dit was een 5tal minuten rijden. (de Panne) Daarna eten en hup ons bed in want de volgende dag gingen we naar Plopsaland.

Eerlijk is eerlijk, de bedden waren hemels. We hebben dat weekend dan ook heerlijk geslapen. Een ontbijt met pannenkoeken mocht dan ook niet ontbreken! 😉

Plopsaland was dan weer een echt toppertje! En dit was maar een aantal minuten van ons appartement. Hoe zalig is dat?! Het park is echt zeer mooi en ideaal voor alle leeftijden. Daan heeft het enorm naar zijn zin gehad en is grote fan van Bumba. De show vond hij dan ook fantastisch.<3

Die zaterdag hebben we dan ook afgesloten met een wandelingetje op het strand. Heerlijk uitwaaien en wat een breed zandstrand! Echt zeer mooi! Daan vond het geweldig en wij hebben enorm genoten.

 

De zondag moet je uitchecken om 10:00 tenzij je via de website geboekt hebt, dan is dit tot 11:00 als ik mij niet vergis. Het uitchecken verliep dan ook een beetje hectisch bij ons. Voor diegene die onze stories gevolgd hebben, jullie moeten zeker gelachen hebben ahhaha. Mijn man had niet goed gekeken, maar in de keuken lag een klein pakketje klaar met een vaatdoek, vaatwastablet,… Echt super handig en ideaal. Maar….mijn man had over de vaatwastablet heen gekeken. Hij had er niet beter op gevonden om wat Dreft dat we mee hadden genomen, te gebruiken ipv de tablet. Hoor je mij al komen? Een schuimparty in de vaatwas dus! Hahaha gelukkig kan ik er nu om lachen maar toen was ik echt beschaamd tegenover de poetsvrouwen en heb ik dan ook mijn excuses aangeboden.

Die zondag zijn we nog een halve dag gaan genieten in Plopsaland. We waren vroeg in het park waardoor we bijna nergens moesten aanschuiven. Dit was echt de kers op de taart van ons topweekendje.

 

Kortingscode van maar liefst 10%

Zoals jullie kunnen lezen en zien hebben wij echt een super weekend beleefd. Deze vakantie is een aanrader voor gezinnen met zowel kleine als grote kinderen. Ook wanneer je geen kinderen hebt is dit top om te komen uitrusten en genieten van de mooie Opaalkust.

Ik heb ook superleuk nieuws voor jullie! Ik mag mijn kortingscode van maar liefst 10% korting met jullie delen. Hoe cool is dat?

Vul de volgende code in bij het boeken en geniet van de 10% korting op je verblijf bij Holiday Suites : HSCOOKIESMONSTER10

Je ideale vakantieverblijf boeken doe je door HIER te klikken.

Wij zijn helemaal fan van Holiday Suites, dus wie weet tot binnenkort lieverds met meer Holiday Suites aanraders.

Veel liefs,

Karen en Daantje xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s