Woordjes leren is vanaf nu echt een feest met de nieuwe “Mijn eerste 100 woordjes” boek van VTech

Hi lieve allemaal,

Dat we grote fans zijn van VTech, hebben we nooit onder stoelen of banken gestoken. Wij zijn steeds door het dolle heen, wanneer er wat nieuws aankomt! VTech blijft ons steeds enorm verbazen met hun ontwikkelingen op alle vlak. Je mag steeds kwalitatief, innovatief, duurzaam en leerrijk speelgoed verwachten.

Vanaf nu is woordjes leren dan ook echt een feest voor jou kiddoo. VTech pakt uit met een heus “Mijn eerste 100 woordjes” boek. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

 

Ontdek de 100 woorden in het Nederlands én in het Engels

Jullie lezen het goed lieve mama’s en papa’s. Vanaf nu kunnen je kids niet alleen woorden leren in het Nederlands maar ook in het Engels. How cool is that? Zeker in deze tijd kom je meer en meer Engelse woorden tegen in kinderprogramma’s op televisie. Je kan er niet meer omheen.

Geweldig dus dat ze de woordjes in twee talen kunnen leren. De meeste kinderen zijn dan ook bijzonder trots wanneer ze een woordje in een andere taal kunnen. Alsook onze Daan. Wij waren al bezig met zinnetjes zoals “Love You” en dat vond hij al superleuk. Toen ik hem het boek toonde en hem liet luisteren naar de Engelse woorden zag ik hem glunderen hihi. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat hij hier snel weg mee zal zijn. Oefening baardt tenslotte kunst, niet waar? 😉

 

Verschillende thema’s

Wat we heel erg leuk vinden, is dat het boek is opgedeeld in 12 verschillende thema’s. Het verveelt dus nooit voor je kiddo en hun woordenschat wordt op deze manier enorm uitgebreid.

Elk thema bevat een kleur en prachtige afbeeldingen. Thema’s zoals huisdieren, dieren, eten, fruit, de kleuren… komen allemaal aanbod en zijn allemaal herkenbaar in het dagelijks leven van je kids. Echt ge-wel-dig.

 

Woorden, weetjes, grappige geluiden en liedjes

Het boek is veelzijdig en benoemd niet enkel het woordje maar zal ook leuke weetjes vertellen zoals : “deze voet heeft een sok nodig”, “groen net als schildpad”….

Je kan het boek ook op de grappige geluiden zetten en dat vindt Daan ook echt geweldig. Zeker bij de dieren haha.

Wanneer je op de stertoets drukt, zijn er 2 hele fijne liedjes die je kan beluisteren. Het volume is trouwens ook regelbaar.

Wij zijn helemaal door het dolle heen met het “Mijn eerste 100 woordjes” boek en kan het dus alleen maar aanraden. Het is enorm leerrijk en je kind leert woorden op een zeer leuke manier.

 

Geschikt voor kids vanaf 1,5 jaar tot 4 jaar.

Prijs : 22,95€

 

Liefs en tot snel met meer VTech nieuwtjes,

Karen en Daantje xoxo

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s