Sit back and relax én geniet van jou World Of Fragrances met Kneipp

Hi ladies,

Als er iets is waar ik kan van genieten, dan is het een lekker geurtje. Ik kan dan echt heerlijk ontspannen en het maakt van je huis een thuis. Daar zullen de meeste van jullie het wel mee eens zijn. Zeker wanneer de dagen donkerder en kouder worden. Ik moest en zou dan ook kennismaken met de World Of Fragrances van Kneipp. Onlangs introduceerden ze heerlijke geurkaarsen en fragrance sticks. Ik kon niet wachten om ze te gaan testen!

 

World of Fragrances, inspired by nature

De nieuwe geuren van Kneipp zijn zorgvuldig geselecteerde composities van natuurlijke oliën, ruiken heerlijk én hebben een positief effect op je stemming. Ze komen in maar liefst 4 verschillende geurwerelden : Sandalwood-Patchouli, Lavender, Macadamia-Star anise en Vetiver-Mandarin. Deze laatste geur heb ik mogen testen en ik kan jullie vertellen dat deze werkelijk heerlijk verfrissend is. Het is een vrolijk en fruitig geurtje die zowel verkrijgbaar is als geurkaars én als geurstokjes.

De verpakkingen zijn mooi minimalistisch en er werd gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zodat ze matchen met elk interieur. Echt geweldig. Ze ruiken niet altijd fantastisch maar het oogt ook nog eens heel mooi. Het gebruik van bamboo geeft mij dan weer een welness gevoel.

Ik vind ze ook echt heel erg leuk om cadeau te doen. Zeker weten dat je er iemand blij mee kan maken.

 

De Fragrance Sticks – 50 ml – €8,99

Deze geurstokjes bevatten natuurlijke etherische oliën en verspreiden de geur gelijkmatig in je woning. Elke verpakking heeft 7 sticks zodat je zelf de controle hebt over de geurintensiteit. Bij ons mag het altijd wat intenser zijn dus gebruiken wij ze alle 7.  Als je ze na 3 dagen eens omdraait, zorg je ervoor dat ze intens blijven ruiken. Dat is een tip die ik graag met jullie meegeef.

 

De Scented Candles – 145 gr – €7,99

Hmmmm geurkaarsen. You gotta love it! Ik vind het steeds supergezellig om lekker onder mijn dekentje te kruipen, filmpje aan en de geurkaars op de salontafel. Het brengt je echt in een relax modus.

De geurkaarsen zitten in een mooi glas dat voorzien is van een bamboo deksel wanneer je even geen geur meer nodig hebt. Is de kaars op? Dan kan je dit later nog gebruiken als decoratie of bv om iets in te bewaren. Altijd fijn!

 

Sit back and relax én geniet van jou World Of Fragrance moment.

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s