Sinterklaas cadeautip 2 ; Ga samen met Ryder en alle pups op reddingsmissie in Avonturenbaai in het nieuwe spel voor Nintendo Switch! Paw Patrol : On A Roll

Hey lieve allemaal,

Zoals beloofd een volgende blog met een cadeautip voor de Sint of de feestdagen. Of wie weet is je kindje binnenkort jarig? Dan kan je je misschien wel laten inspireren door één van deze blogs. Het vorige artikel nog niet gelezen? Dan kan je dit doen, door hier te klikken.

Vandaag gaan we het hebben over : Paw Patrol, Paw Patrol, we zijn al onderweeeeeeg! Haha mijn zoontje is echt reuze fan van Paw Patrol! Ongetwijfeld één van jullie kids ook! Je kan er tegenwoordig ook echt niet meer omheen. In de speelgoedwinkels, televisie en zelfs kledingzaken. Stiekem vind ik Paw Patrol zelf ook wel hilarisch. Zeg nu zelf, hoe grappig is Chickaletta wel niet?! Of de stuntelige Marshall? Ik moet er altijd om lachen hoor haha. No shame!

 

Paw Patrol voor Nintendo Switch ; Paw Patrol On A Roll / Paw Patrol niets te dol

Yes, jullie lezen het goed lieve allemaal. Paw Patrol kan nu ook gespeeld worden op de Nintendo Switch. Het spel heet in het Engels “Paw Patrol On A Roll” of zoals wij het kennen “Paw Patrol niets te dol.

Wanneer je het spel start, begint meteen een leuke melodie te spelen en zijn de afbeeldingen zeer mooi helder en kleurrijk. Daan was meteen onder de indruk. Het spel betrekt je kiddo vanaf het begin. Ryder spreekt hen rechtstreeks aan waardoor ze zich echt betrokken voelen en zin hebben om aan de reddingsmissies te beginnen. Zelfs ik vind het spannend voor Daan.

 

Op missie in Avonturenbaai

Er zijn maar liefst 8 prachtige locaties waar de reddingsmissies doorgaan. Denk maar aan de boerderij van Boerin Yumi of wat dacht je van de zeebodem, Jakes berg en nog veel meer! Paw Patrol is niks te dol en dat zullen je kids geweten hebben. 😉 Alles is volledig herkenbaar vanuit de serie bij het spelen, én net dat maakt het zo leuk! Ze kruipen als het ware in de huid van de pups!

 

Zestien spannende avonturen

Op deze prachtige locaties in avonturenbaai, zullen ze deelnemen aan 16 spannende reddingsmissies. De reddingsmissie wordt steeds vooraf door Ryder besproken. Er wordt vertelt welke pup er zal nodig zijn en waarom, wie er moet gered worden enzoverder. Het is echt zoals ze gewoon zijn vanop televisie. Ge-wel-dig.

Ohja, onderweg kom je allemaal koekjes tegen die je moet verzamelen. Hoe meer koekjes hoe hoger de beloning. Ga je voor een bronzen, zilveren, gouden of platina hondenkoekje? Tijdens de missie is het ook de bedoeling om alle gouden pootafdrukken te vinden.

 

Speel met alle pups

Heeft je kind een favoriete pup? Geen nood want alle pups komen aan de beurt, zelfs Everest en Tracker. Het leuke bij dit spel is dat elke pup zijn eigen speciale pupvaardigheid zal moeten gebruiken om de missie tot een goed einde te kunnen brengen. Echt fantastisch! Per missie worden er twee pups ingezet om mee te spelen.

 

Voor de allerkleinsten

Dit spelletje is geschikt voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar. Maar met een beetje hulp is dit ook al perfect doenbaar vanaf 2 jaar. Daan is nu 2 jaar en 4 maand en is echt al volledig mee in het spelletje.

Als de pup zijn speciale pupvaardigheid moet inzetten of de hulp van een andere pup moet inschakelen, vertelt Ryder exact wat je moet doen en welke knop je moet gebruiken. Ik kan dus vragen aan Daan om bijvoorbeeld op knop B te gaan drukken. Na een volgende missie begint Daan al te weten wanneer en op welke knop hij moet duwen. Echt top! Hij geniet hier enorm van en vindt het steeds spannend!

 

***Prijs : €39,99*** Te koop in je dichtsbijzijnde speelgoedwinkel of online in de e-shop van Nintendo door hier te klikken***

 

Ziezo, dit was alweer een superleuke cadeautip voor jullie. Ik ben ervan overtuigt dat je kleintje sterk onder de indruk zal zijn als het een Paw Patrol fan is. We kunnen echt beginnen aftellen want over 16 dagen is het zover en komt de Sint!

Tot snel met meer leuke tips voor de Sint en feestdagen,

Karen en Daantje xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s