Mijn favoriete zonneproducten voor deze zomer op een rijtje ; Vichy Capital Soleil Beach Protect

Hi dolls,

De zomervakantie is volop bezig en wij zijn hier natuurlijk heel blij om! Met je tenen in het zand, met de kids aan het zwembad vertoeven, sippen van die heerlijke cocktails, lange zwoele zomeravonden….Yassss, we all love this! Maar…jullie voelen me al komen….vergeet jullie a.u.b niet te beschermen tegen die schadelijke zonnestralen. Elk jaar opnieuw, zal ik jullie hier aan herinneren. Het is gewoon echt nodig lieve schatten.

Sinds ik de diagnose “Ziekte van Crohn” heb gekregen én daarbij me elke twee weken moet spuiten met Humira, is mijn huid veel gevoeliger geworden dan dat het al was. Ik krijg nog sneller roodheden, uitslag, jeuk, droogte,…noem maar op! In het ziekenhuis hebben ze  bij de opstart erop gehamerd dat de Humira mij ook veel gevoeliger zal maken voor de zon. Dat heb ik helaas al mogen ervaren. Vandaar dat ik alleen maar het beste wil voor mijn én die van jullie en mijn favoriete zonneproducten voor deze zomer op een rijtje zet. Here we go…

Vichy Capital Soleil Beach Protect

Vichy heeft voor 2019 zich alweer sterk bewezen. Om ons dé beste zonnebescherming te geven, hebben ze hun expertise versterkt door hun gebruikers centraal te stellen in de innovatie. Capital Soleil heeft een aanbod van geavanceerde zonnebescherming volledig aangepast aan de manieren waarop wij zonnebescherming gebruiken én aan onze levensstijl. Het is niet omdat ik bijvoorbeeld graag uren aan het zwembad lig te vertoeven dat jij dat daarvoor ook graag doet. De ene persoon gaat ook meer zwemmen, buiten sporten, hoeveelheid smeren etc. dan de andere. Deze factoren identificeert Vichy als het Exposoom.

Beach Protect ; een golf van bescherming voor je huid

De nieuwe zonnebeschermingstechnologie is ontwikkeld om onze huid op verschillende manieren te beschermen tegen de volgende extreme omstandigheden ; zand, zout, chloor, wind én resistent tegen water.

  • Huidbescherming : geschikt voor de manier waarop wij leven en onze gewoonten van blootstelling aan de zon

De Beach Protect-technologie is speciaal ontwikkeld voor precieze blootstellingsomstandigheden op het strand om de huid te beschermen tegen factoren die de efficiëntie van de zonnebescherming verminderen

  • Unieke zintuigelijke ervaring

Een heerlijke zomergeur én de lichte innovatieve textuur zonder een vette finish, zodat het toepassen lekker aangenaam wordt.

  • Optimale tolerantie, zelfs voor de meest gevoelige huid

Getest onder dermatologische toezicht. De formules zijn hypoallergeen en garanderen een optimale huidtolerantie, ook voor de gevoelige huid. YAY!

Beach Protect voor strandliefhebbers

De eerste twee producten heb ik getest en kan ik mijn ervaring met jullie delen.

  • Beach Protect Melk SPF30 & SPF50 – 200ml – €20,95

Deze multi-beschermende melk gaat beschermen tegen alle strandfactoren die de huid kunnen beschadigen. Wrijving door zand wordt voorkomen, extreem rehydraterende formule tegen zout en chloor, de huidbarriere wordt versterkt en beschermd tegen wind. Ohja, deze hybride gel-crème heeft een waterresistentie van 40 minuten en voelt lekker fris aan op de huid.

Hij smeert zeer makkelijk uit, trekt snel in en laat geen witte strepen na. Mijn huidje voelt na een dagje zonnen aan het strand, zeer comfortabel aan. Het valt me ook erg op dat ik helemaal niet meer rood wordt of last krijg van huiduitslag. Dit had ik namelijk bij andere producten wel, ondanks ik ook smeerde met een SPF50.

  • Beach Protect Anti-Uitdrogingsspray SPF30 & SPF50 – 200 ml – €21,95

Ook echt een topper deze. Ik hou enorm van sprays omdat je dan snel overal kan gaan sprayen en uitsmeren. Hij is zout en chloorbestendig en geeft 24 uur hydratatie dankzij het hyaluronzuur waarmee hij verrijkt is.

Deze spray is dus ideaal voor huidjes die neigen tot dehydratatie. Deze gebruik ik echt elke dag en heb ik ook steeds bij me in mijn handtas. Een aanrader ladies!

  • Ultra smeltende melk/gel – SPF 20/30/50 – 300 ml – €22,95

Deze vloeibare zonnemelk heeft een melkachtige textuur en smeert zeer makkelijk open op de huid. Hij is waterbestendig en komt in een SPF20/30 en 50. Hij is niet vettig, laat geen witte sporen na en hij is waterbestendig. Niet getest maar deze kan ook niet anders dan zeer goed zijn.

Dus lieve schatten, smeer er deze zomer maar op los en wees lief voor jullie huid!

Love,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s