De Goodiebox van de maand ; Dromenland

Hey ladies,

Jullie herinneren zich vast nog wel het maandelijks feestje ; Goodiebox. Wel, ik heb heel fijn nieuws voor jullie! Vanaf nu mag ik jullie terug maandelijks op de hoogte houden wat de Goodiebox van die maand inhoudt. YAAAY!! Let’s get this party started!

Goodiebox, het maandelijks feestje

Voor diegene die het nog niet kennen… Het is een feestje dat je echt wel letterlijk mag nemen. Je betaald maar €19,95 per maand INCL verzendkosten (yes dat is echt alles) én je krijgt een beauty box in de plaats met 5 tot 7 producten die minimum €65 waard is. Vaak is dat nog veel meer! Echt crazy hoor dolls! Door hier te gaan klikken, kan je zelf al eens op ontdekking gaan.

Je ontvangt telkens de mooiste en beste producten op basis van populaire en nieuwe trends. De box is ook geweldig om je op deze manier ook heel wat nieuwigheden te laten ontdekken die je misschien over het hoofd zou zien in de winkel of waar je niet meteen aan denkt. Elke maand heeft een nieuw thema. Deze maand is dat ; Dromenland. De Goodiebox is gevuld met allemaal producten die zullen bijdragen aan een betere en zalige nachtrust.

Belangrijk ; geen gedoe met kleine lettertjes of verplichtingen! Dit maakt het ook zo allemaal geweldig. Je kan steeds ten allen tijde je abonnement stopzetten wanneer je geen fan meer bent. Maar geloof me…eeeum…stoppen zal je nooit eens je dit ontdekt hebt AHA! 
100% betrouwbaar dus!

Let’s take a look

Deze Dromenland Goodiebox bestaat uit maar liefst 5 producten waaronder 4 full sizes en 1 travelsize.

Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask – 30 ml – €9,90 – FULL SIZE

Oh wat hou ik van slaapmaskers. Slapend mooi worden vindt iedereen toch leuk? Je brengt een dun laagje aan voor het slapen en de volgende dag reinig je je huid zoals altijd. Daarna heb je een superzachte babyhuid.

Masque Me Up Foot Peeling Mask – 1 paar – €13 – FULL SIZE

Een aantal onder jullie zullen dit al zeker gezien hebben op social media. Je kruipt met je voeten in het masker en het masker doet 30 minuten lang zijn werk. Na een weekje begin je het effect te merken. De dode huidcellen van je voeten zullen gaan afschilferen waardoor je gegarandeerd gezonde en frisse voeten zult hebben.

Polaar Polar Night Revitalizing Cream – 25 ml – 21,97€ – TRAVEL SIZE

Deze nachtcrème stimuleert je huid tijdens het slapen en heeft een herstellend effect. De crème is zeer rijk en smeert goed open. Bij het testen alleen al voelde mijn huid instant superzacht aan. Ohja en de subtiele geur is heerlijk!

Moshi Moshi Mind Hair Towel – 1 handdoek – €20 – FULL SIZE

Toen ik de verpakking zag, dacht ik dat men haren er niet zouden in geraken. Maar ik had nog nooit een echte handdoek voor je haren in mijn handen gehad hahaha. Bij het uitrollen schrok ik hoe groot deze wel niet is én ik had al snel door dat ik hem moet gebruiken zoals ik met mijn gewonde handdoek doe.

Ik raad aan om zeker eens te checken bij google afbeeldingen of youtube hoe het precies werkt. Easy Peasy maar je moet het weten hihi.

Paese Clar Brightening Concealer – 6 ml – €13 – FULL SIZE

Last but not least en nu al mijn favoriet! Deze concealer is zeer rijk en romig en breng je supermakkelijk aan met het borsteltje. Hij bevat o.a vitamine A, C en D-panthenol. Mijn donkere kringen en wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Can’t wait for the party?

Nog geen lid en wil je ook bij de gelukkigen horen die elke maand genieten van een goedgevulde box alsof het jou verjaardag is?

Sign up door hier te gaan klikken! Alle nieuwe leden ontvangen er een gratis eyelash serum bij t.w.v. 39€ van het gekende merk Revitalash®!

Love,

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s