Auto’s met een hoog Fast and the Furious gehalte? De Road Rippers Maximum Boost en Street Beatz zijn onze 4de Sinterklaas Cadeautip !

Dag lieverdjes,

En ja hoor, we gaan door met onze Sinterklaas Cadeautips! Vandaag onze vierde tip ; de Road Rippers Maximum Boost en Road Rippers Street Beatz. Ik kan jullie verzekeren, als je kids houden van auto’s met snelheid…dan zijn deze twee toppers, echte must-haves!

Road Rippers

Ik zag dat Road Rippers tal van coole auto’s en motto’s hebben om mee te spelen, maar de Maximum Boost en de Street Beatz zijn de laatste nieuwe toppers! Ik wist meteen dat het wat zou worden voor Daan haha. Zo een kleine autofreak 😉

Road Rippers Maximum Boost

De Maximum Boost, een superzalige flashy wagen die je kids enorm doen verrassen. Niet zomaar een wagen met wat muziek en snelheid! Je activeert hem door te trekken aan de hendeltje.

Het linker hendeltje activeert de muziek én laat de lichten knipperen op het coole muziekje. Zalig toch?

Het andere hendeltje activeert de motor. Alsof hij echt gaat scheuren over de baan haha. De lichten beginnen dan te knipperen, de raket achteraan…De auto gaat vooruit met een wheelie en een lichtgevende raket die tevoorschijn komt vanuit de koffer. Zaliger kan haast niet! Daan was echt onder de indruk en nog steeds.


Road Rippers Street Beatz

Nog zo een topper met een Fast and the Furious halte! Het ontwerp alleen al is supercool met de pulserende speakers.

Naast de aanstekelijke muziek waar Daan maar al te graag een gek dansje op doet, schiet de auto meteen met gierende banden vooruit. Ook deze heeft knipperende lichten op de coole Beatz. Je activeert beide features door te duwen op de knoppen.

Eerlijk? Coolere auto’s dan deze hebben we voorlopig nog niet gezien! Hun ontwerp, de features,…Echte must-haves voor de kleine autofanaten. Ze doen me een beetje denken aan The Fast and the Furious haha. Daan vindt het geweldig om de wagens naast elkaar te plaatsen en dan te kijken wie er eerst aan de finish komt. Heerlijk kind!

Veel liefs,

Karen en Daantje xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s