Spelen en lachen met onze 5de Sinterklaas Cadeautip ; Ice Age Scrat’s Nutty Adventure

Hey hey,

Hier zijn we al in een snel tempo met onze volgende cadeautip voor Sinterklaas! Het moet natuurlijk sneller gaan nu met de blogs, aangezien jullie de laatste inkopen aan het doen zijn voor de Sint. Over een week is het al zover dus go go go!

Onze cadeautip voor vandaag is er eentje voor kids die graag gamen op de Nintendo Switch ; Ice Age Scrat’s Nutty Adventure. Té hi-la-risch!

Ice Age Scrat’s Nutty Adventure

Ice Age, bijna iedereen kent de films én vooral natuurlijk die schattige en gekke Scrat. Daan is dol op hem! Voor diegene die toch Scrat niet zouden kennen… Hij is een sabeltandeekhoorn die maar 1 levensmissie lijkt te hebben in alle Ice Age films ; de jacht op zijn nootje die hij maar steeds lijkt te verliezen. Echt, ik moet er elke keer zo hard om lachen.

Ik vond het dan ook meer geweldig dat Scrat zijn eigen avontuur kreeg op Nintendo Switch en PS4. Wij hebben het spelletje voor de Nintendo Switch gekregen aangezien wij een Switch hebben. Yaaay!

Het spel

Jullie kunnen al een beetje raden waar het in dit spel dan ook om draait…yes, de zoektocht naar nootjes. Maar het zijn niet zomaar nootjes…kristallen noten!

Het is zo dat onze lieve Scrat zijn allergrootste bezit, lees : zijn nootje, zit opgesloten door een mysterieus mechanisme in de eeuwenoude Scratazon tempel. Alleen de naam al van die tempel moet me doen lachen. De enige manier waarop hij het terug kan krijgen, is door op avontuur te gaan en de 4 legendarische kristallen noten te vinden die over het hele land verspreid liggen.

De missie spelen

In het spel wordt je ondergedompeld in de ware Ice Age stijl. Je gaat op ontdekking en bezoekt verschillende Ice Age locaties.

Niet alleen de locaties zal je herkennen maar ook andere bekende Ice Age figuren kom je al eens onderweg tegen. Op die locaties kan je dan schatten ontdekken die ervoor zorgen dat Scrat speciale krachten krijgt. Hoe cool is dat?! Je kan dan bijvoorbeeld hem hoger laten pringen, een schat vinden en meer kracht om zware voorwerpen te pakken.

Scrat zal moeten lopen van ijspegel naar ijspegel, spuitende geisers ontwijken, over lava springen,… Het wordt hem niet makkelijk gemaakt. 😉 Om dan nog maar te zwijgen over wolven, grote insecten, grote prehistorische eindbazen,…waar je het tegen moet opnemen. Ocharme die Scrat en zijn eeuwigdurende ongeluk haha!

Wat wij ervan vinden

Oké, het spel is gewoon kei hilarisch. Daan moet echt heel vaak lachen. Vandaag werd hij wakker en het eerste wat hij vroeg was om dit spelletje. Dit kunnen jullie zelfs zien op de stories nu haha. Scrat is in het spel helemaal in zijn element haha. Met zijn bijhorende kreetjes, grappige karakte moves wanneer hij een insect moet aanvallen of om dozen te openen met kristallen nootjes.

De graphics zijn mooi en veel elementen zijn herkenbaar vanuit de films. Ook een baas die we hebben moeten verslaan was er eentje vanuit de film. 😉 Heel leuk!

Het spelletje brengt zeer veel grappige momenten en is een ware ontspanning voor jou en je kids. Het spel is vanaf 7 jaar dus nog wat te moeilijk voor Daan om alleen te spelen. Wat niet wil zeggen dat het dus niet geweldig is voor zijn leeftijd. Het kan dus zeker maar dan wel samen met jou. Ik vind het heerlijk om met Daan op mijn schoot samen te spelen.

Veel liefs,

Karen en Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s