Onze allerlaatste Sinterklaas cadeautip ; Hot Wheels Mario Kart Circuit.

Dag lieverds,

Sinterklaas komt steeds dichterbij en wij blijven erin vliegen met onze tips! Het is dan ook tijd voor onze allerlaatste Sinterklaas Cadeautip ; Hot Wheels Mario Kart Circuit. Een super tip als je het ons vraagt! Wanneer twee toppers als Hot Wheels en Nintendo gaan samenwerken krijg je dus dit!

Hot Wheels Mario Kart Circuit

Ik ken niemand die deze twee topmerken niet kent. Ze zijn beiden de bekendste merken uit de speelgoedwereld! Een feest dus dat deze de handen in elkaar hebben geslaan. (Jup, dat zijn stickers op onze vloer)

Wat zit er in de doos

Een prachtige racebaan zoals je gewoon bent van Hot Wheels met authentieke details die je zeker en vast zult herkennen vanuit het spel. De racebaan moet je weliswaar nog zelf eerst in elkaar gaan zetten maar dit ging bijzonder makkelijk en snel.

Ook de stickers moet je zelf gaan kleven. En daar wil ik nog zeker iets over zeggen want dat hebben jullie op de stories kunnen zien haha. Je hebt het in je handen of je hebt het niet. Ik ben dus geen sticker wonder haha. Eens je de sticker gekleefd hebt, of die nu recht of scheef hangt, je krijgt die er niet meer af. Ofja, als je probeert dan gaat die scheuren. Jullie zijn bij deze gewaarschuwd! Hahaha.

De legendarische personages en karts van de beroemde Nintendoreeks Mariokart, werden omgetoverd tot realistische en sterke miniatuurspeelgoedjes. Zalig! In onze doos zitten Mario en Yoshi inbegrepen.

Racen maar

Het is de bedoeling dat je net zoals in de game Mario Kart, het tegen elkaar gaat opnemen. Speler 1 op de ene baan en speler 2 op de andere baan. Wie het eerste aan de finish is na alle laps (rondes), heeft gewonnen. Bijzonder bij deze mooie baan is dat de rondes worden afgeteld door de vlaggetjes die je naar beneden ziet gaan wanneer je kart deze voorbij geraced is.

Je bedient de karts door hard te kloppen op de paddenstoel knop. Naast deze knop zie je nog een kleinere knop met een schild. Heel herkenbaar vanuit het spel. Dit is om je tegenstander achterstand te brengen op het circuit.

Eens je kart is vertrokken en de blauwe wieltjes nadert, word je kart krachtig weggeduwd en kan het racen pas echt beginnen. Wij hadden dit niet zien aankomen dat de racebaan dus ook op batterijen werkt. Hoe zalig is dit allemaal? Daan werd er helemaal enthousiast van. Een beetje té zelfs als je het ons vraagt. Wij mochten niet meer meespelen ahhaha. Hij wou zelf de karts op de baan laten gaan. Hij was diep onder de indruk en gefocust hoe ze zelf reden. Wij trouwens ook.

De details van de baan maken de speelervaring helemaal af. Allemaal zeer herkenbaar als je het spel kent of speelt. Wij hebben het voor de Nintendo Switch liggen 😉

Ik hoop dat we jullie met alle tips ook dit jaar hebben mogen inspireren en jullie een keuze kunnen maken waarmee je je kids wil verrassen voor Sinterklaas.

Veel liefs en genieten maar,

Karen en Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s