( WEDSTRIJD) Ga mee op avontuur in de betoverende papieren wereld van Paper Mario: The Origami King

Hey lieve allemaal, 

Wauw, bijna 10.000 volgers. Nooit durven dromen, laat staan dat ik dit ooit zou kunnen zeggen. Wat heel onschuldig begon en nooit de bedoeling was om te gaan bloggen en influencen, is een uit de hand gelopen dingetje geworden haha. 

Het begon allemaal met ons Daantje. Ik plaatste de ene foto na de andere op Instagram. Ik was, net zoals alle mama’s, heel trots op mijn klein pierke. Toen werd ik op een dag plots aangesproken door een bedrijfje die in babyslofjes deed. Zij vroegen of ik in ruil voor een paar slofjes, wat foto’s wou nemen en een blog schrijven. Zo ging de bal al gauw aan het rollen en van het ene kwam het andere. Et voila, Cookiesandthemonster werd geboren! Ik ben heel trots op Daan en mezelf. Want zonder onze volharding zouden we dit nooit hebben bereikt. Er kruipt zeer veel werk en tijd in! Iets wat vele onderschatten en niet altijd beseffen. Daan beseft ook al heel goed wat het allemaal inhoudt en wat we er allemaal voor moeten doen. Hij is ermee opgegroeid en als hij wat ouder is (nog een paar jaartjes), mag hij een eigen YouTube kanaal. Zolang hij het zelf maar allemaal wil en leuk blijft vinden. Want dat is het belangrijkste. 

Maar nu the best part. Want bijna 10K volgers, dat kan niet zomaar onopgemerkt voorbijgaan hé! In samenwerking met Nintendo, mogen wij 3 goodiebags weggeven met daarin het gloednieuwe spel “Paper Mario: The Origami King” voor Nintendo Switch. Te gek toch?! Hoe jullie kunnen deelnemen en kans maken, lezen jullie helemaal onderaan deze blog. Ik ga jullie eerst even vertellen over wat dit spelletje precies gaat en waarom het zeker de moeite is om mee te doen. 

Het spel: Paper Mario: The Origami King (Nintendo Switch) 

Eerst en vooral, wisten jullie dat Origami een Japanse vouwkunst is? Door het vouwen van het papier op een bepaalde manier, bekom je een figuur. Echt heel cool. 

En zoals de titel het al een beetje verklapt, gaat het spel door in een wondermooie wereld van papier. De graphics vind ik echt heel bijzonder. Daan is steeds verwonderd wanneer hij het spel speelt. Wij trouwens ook. 

Het spel start met Mario en Luigi die uitgenodigd zijn op een feest van Prinses Peach. Maar eenmaal aangekomen aan het kasteel, zien ze dat iedereen verdwenen is. In het kasteel zelf verdwijnt Luigi en zien we niet meer terug, we ontdekken dat prinses Peach een Origami is geworden die zich gekeerd heeft tegen al het goede en redden we Origami Olivia die onze metgezel wordt tijdens het hele avontuur. Haar boosaardige broer; Origami koning Olly, brengt heel wat ellende en heeft een Origami leger gebouwd waar het tegen moeten opnemen. 

Origami koning Olly heeft het kasteel van prinses Peach losgerukt en hermetisch afgesloten met magische papieren linten. 

De wereld waarin je speelt is bijzonder mooi. Met je hamer verzamel je papierstukjes die je uit bomen en dozen slaat. Deze dienen om gaten op te vullen die door de boosaardige koning zijn ontstaan. Ontdekt het betoverende bos en ontmoet Vadertje Stronk, vecht tegen Goomba Origami soldaten die betoverd zijn, gebruik dankzij de magie van Olivia magische vouwarmen waarmee je kan grijpen, vecht tegen reuze papier-maché Goomba’s, denk logisch na over stappen bij een vechtpartij, rust uit op een bankje en krijg levens, red Toads die gevouwen en geplet en vastzitten, … 

Naast de bijzonder mooie graphics genieten we enorm van de vrolijke en spannende muziek én herkenbare en typische geluiden die we kennen vanuit andere Mario spellen. 

Hoe het spel afloopt, moeten we zelf nog ontdekken. We kunnen jullie wel alvast vertellen dat we het keer op keer steeds een avontuur vinden om te spelen en met heel wat spanning. Je wordt steeds opnieuw verrast. Een avontuur voor het hele gezin! 

De goodiebag die je kan winnen 

Alright, ik kan me voorstellen dat jullie nu heel veel zin hebben om het spel te winnen en zeer benieuwd zijn naar wat er nu allemaal precies in die goodiebag zit die je kan winnen: 

  • Het spel zelf: Paper Mario: The Origami King voor Nintendo Switch 
  • Een kei coole sleutelhanger 
  • Origami papier om je favoriete karakter tot een echt Origami figuur te vouwen. 
  • Stickers met de bekendste figuurtjes uit het spel 
  • Tas met de enige echte Mario op waarin je bijvoorbeeld al jou Mario games in kan bewaren. 

Hoe maak je kans? 

Lieverds, om kans te maken, kijk a.u.b. goed na wat je precies moet doen. Het is soms zo jammer dat mensen deelnemen maar dan een stap vergeten. 

Om kans te maken op 1 van de 3 goodiebags, volg je deze stappen: 

  • Volg Cookiesandthemonster op Instagram EN op Facebook 
  • Like het wedstrijd bericht op Instagram OF op Facebook 
  • Tag 3 mensen in dat bericht op Instagram OF op Facebook 
  • Deel het bericht op Instagram in je stories en tag mij OF deel het Facebookbericht openbaar en tag mij erin 

Ik maak de winnaars het weekend van 22 augustus al bekend! Go go go! 

Kan je niet wachten om aan het avontuur te beginnen? Neem dan zeker een kijkje op https://www.nintendo.be/nl/Games/Nintendo-Switch/Paper-Mario-The-Origami-King-1782440.html

Veel liefs, 

Karen en Daantje xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s