Altijd een frisse en zuivere lucht dankzij de luchtreiniger CADO Leaf 120. Uitgetest en goedgekeurd!

Hi lieve allemaal, 

Jeffrey heeft nu twee weken verlof dus ga ik het zelf ook even wat rustiger aandoen. Ik wil jullie wel graag eerst nog even kennis laten maken met dé luchtreiniger die je echt wil hebben; de CADO Leaf 120.  

Een tijdje geleden kwamen jullie op Instagram er al wat meer over te weten. Nu zou ik er graag toch nog wat meer over vertellen aangezien wij niet meer zonder kunnen. 

CADO Leaf 120 

Waarom heb ik een luchtreiniger nodig? Ik rook niet,…? Hoor ik al een aantal van jullie denken. Wel lieverds, je zou schrikken van wat er precies allemaal in de lucht hangt dat kan schadelijk of hinderlijk zijn. Denk maar aan stof, pollen, uitlaatgassen, vieze geurtjes, zwevende virussen, chemische stoffen van fabrieken etc. 

Deze luchtreiniger pakt ze gelukkig allemaal aan en daardoor worden deze zaken al snel verleden tijd. 

De CADO Leaf is een slimme maar ook bijzonder mooie luchtreiniger. Hij pakt niet alleen de problemen aan, maar heeft ook een zeer mooi en compact design. Hierdoor past hij in elk interieur en is er altijd wel een plekje in je huis waar plaats is voor dit pareltje: op een kast, tafeltje, bureau, nachtkast, boekenplank etc. Er zijn heel wat mogelijkheden. 

Kleine elegante krachtpatser

Deze luchtreiniger heeft een cilindrisch design waardoor hij het hele huis filtert rondom het apparaat. Wist je dat de stijlvolle behuizing zelfs winnaar is van o.a. de IF Design Gold Award? 

Filteren doet hij in ruimtes tot 27 m2 met zijn HEPA-type filter. De filter reinigt moeiteloos de lucht en dankzij zijn zelfreinigingsfunctie behoudt de filter zijn kwaliteit waardoor hij extra lang meegaat. 

De eerste keer dat ik het toestel in mijn handen had was ik best onder de indruk. Echt een heel mooi toestel en op een vingerknip is hij klaar voor gebruik. Geen ingewikkelde handelingen waarvoor ik mijn man nodig heb haha. Ook het toestel bedienen is echt makkelijk en door de indicatielampjes allemaal duidelijk. Van zodra je het toestel aanzet, schiet de ledverlichting aan die je ook kan dimmen. Ik vind het supermooi in de avond! Die ledverlichting verandert trouwens van kleur wanneer hij vervuiling/geuren detecteert! Hoe crazy is dat?! Bij blauw is je lucht zuiver, geel wanneer hij lichte vervuiling waarneemt en oranje wanneer de lucht onzuiver is!

Je kan zelf beslissen hoe hard hij gaat reinigen, hoelang en of je voor automatisch reinigen gaat of even snel en krachtig je lucht zuiveren. Hij is alleszins heel stil als je hem automatisch laat reinigen. Enkel in de modus snel reinigen is hij luid. Zelfs ons kuikentje Kebab en Paris zijn er niet bang van haha.

Ik vind het geweldig voor mijn allergie aan pollen. Merkbaar verschil! En ohhh als ik in de keuken bijvoorbeeld vis sta te bakken…Oké je hebt wel een dampkap maar ik kan je verzekeren dat in elke keuken waar vis in gebakken is geweest, die geur er zeker een dag hangt! Allemaal verleden tijd! Ook als ik mijn nagels doe, zet ik mijn trouwe vriend naast mij. Echt gek dat van zodra mijn flesjes opengaan, de ledlamp al gauw oranje kleurt! 

Even fijn om te weten: de air purifier weegt 4,4 kg en meet 24 cm x 31,5 cm. Voor verdere details kunnen jullie een kijkje nemen op de website zelf door hier te klikken. 

En dan nog een belangrijk laatste detail; het prijskaartje. Het toestel is toegegeven, niet goedkoop máár is het wel meer dan waard. Als je allergisch bent aan pollen en je medicatie nodig hebt of andere kwaaltjes, lopen de kosten ook al op. Je gezondheid is zo belangrijk, je hebt maar 1 lichaam waarmee je het moet doen voor de rest van je leven dus wees er spaarzaam op. Ik kan ervan meespreken met mijn ziekte. Gezond zijn is echt zoooo belangrijk! 

Kortingscode voor 20 % korting 

Jaja, ik mag jullie blij maken en dat met een kortingscode van maar liefst 20%! Maak maar al een vreugdedansje haha! 

Met de code “Karen20” is dat zo geregeld! Dat wil dus zeggen, als je dit toepast op deze air purifier van €449 dat er maar liefst €88 van af gaat! Zo komt hij nog maar op €361. Woop woop! 

Ontdek de luchtreinigers op www.cado-europe.com. De Leaf 120 kan je vinden op https://www.cado-europe.com/nl/cado-leaf-120-wit   

Veel liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s