Een wimpertransformatie in 4 weken? Lash Revitalizing Serum van Lancôme make de magic happen!

Hey lieverds, 

Back to reality. De eerste schoolweek zit erop en inmiddels zijn we al gestart aan de tweede. Daan heeft een goeie 6 maand thuisgezeten en heeft er echt van genoten. Ook ik heb enorm genoten van mijn tijd met hem. Tijd die we anders nooit hadden gehad dus dat is misschien dan wel het positieve aan het Coronagebeuren. 

Doordat Jeffrey twee weken verlof heeft gehad heb ik natuurlijk zelf ook even een break genomen. Vanaf vandaag vlieg ik er dan ook weer in! Ik kom dan ook meteen met een superleuk nieuwtje van Lancôme. Zijn je wimpers overbelast? Nood aan een ware wimper make-over? Lees dan snel even verder… 

Cils Booster – Lash Revitalizing Serum – 4 ml – €49 

Wimperserums, ik ben er echt fan van. Ik draag regelmatig eens plakwimpers en ik heb een tijdje wimperextensions gehad. Ik kan je verzekeren dat je erna een wimperserumkuur nodig hebt. Ik had bijna geen wimpers meer. Maar het ene serum is het andere niet. Dat heb ik wel met deze ondervonden. Ongelooflijk hoe mijn wimpers er nu na 4 weken smeren uitzien. 

Trouwens, de verpakking is echt magnifiek met zijn gouden slanke en blinkende huls. De witte dop is voorzien van de Lancôme roos en de applicator is dusdanig fijn dat je heel precies kan werken. 

Wimpertransformatie in 4 weken 

De ene gebruikt plakwimpers, anderen gaan voor wimperextensions of gebruiken een wimperkrultang. Er zijn nog tal van hulpmiddelen die we wel eens gebruiken voor mooiere vollere wimpers te verkrijgen. Het probleem is dat dit dus op termijn je dichtheid, lengte en dikte van je wimpers gaat beïnvloeden. Gelukkig komt Lancôme dan ook met deze nieuwe herstelkuur van 4 weken voor overbelaste wimpers. 

Geïnspireerd door de keratine haarwetenschap heeft Lancôme de 4 meeste geconcentreerde aminozuren geselecteerd die van nature ook in de eigen wimperhaartjes aanwezig zijn. Het product heeft een voedende formule en dus een unieke keratine-oplossing om de wimpers te revitaliseren en versterken. Om een effectieve en revitaliserende wimperverzorging te verkrijgen, is ook madecacosside, hyaluronzuur en stamcellen uit rozen aan de formule toegevoegd. 

Wat mag je verwachten na zo’n kuur? Sterkere, vollere en meer compacte wimpers. Mijn wimpers lijken na 4 weken volledig hersteld. Ik heb ook de indruk dat ik veel minder wimpertjes verlies bij het reinigen. Mijn wimpertjes voelen comfortabel aan als ik terug mascara aanbreng of valse wimpers kleef. 

Je brengt het serum 4 weken lang, twee keer per dag aan. Het serum mag in combinatie met je wimperbehandelingen zoals wimperextensions. 

Veel liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s