De nieuwe voetverzorging van Kneipp laten je voeten weer stralen deze zomer!

Dag lieverds, 

Wat een zalig weer zeg! Heerlijk! Alleen…veel mensen hebben dan ook weer meteen last van gezwollen voeten. Wanneer het heel warm is zoals nu, kan het lichaam de warmte niet altijd even goed kwijt. Hierdoor ga je vaak meer vocht gaan vasthouden waardoor je gezwollen enkels en dikkere voeten kan krijgen. Zeker ook zwangere vrouwen. Ik heb ditzelf toen ook voorgehad. Precies een olifant haha. 

Dan is wat verfrissing meer dan welkom! 

Los van het vocht dat je kan vasthouden in je voeten, zijn mooie verzorgde voeten écht wel een must wanneer ze weer in open schoenen zoals slippers, sandalen, hakjes etc. mogen. Dankzij de nieuwe Kneipp voetproducten zullen onze voetjes weer stralen en vooral lekker gehydrateerd en fris aanvoelen. 

Kneipp Cooling Foot Care – Aloë vera, Watermunt, Menthol 

Hooray! Kneipp heeft er dus twee nieuwtjes bij in hun assortiment voetverzorging. De twee nieuwtjes zijn vooral gericht op het hydrateren, verfrissen en het koelen van de voeten. Ideaal dus met de zomer die eraan komt. En natuurlijk zoals altijd dermatologisch getest, vegan en dus niet op dieren getest en zonder bewaarmiddelen, paraffine, minerale oliën, siliconen en microplastics. 

Kneipp Cooling Foot Bath – 600 gram – €9,99 

Oh wat een heerlijke voetbadkristallen. Ik zweer erbij. Vanaf je de pot nog maar openmaakt komt de heerlijke geur van menthol al in je neus. 

Je voeten krijgen meteen een heel aangenaam en fris gevoel. Ideaal als je voeten gezwollen of bijvoorbeeld overhit zijn van een lange wandeling. Het verkoelend effect is heel aangenaam en de extracten van de aloë vera en watermunt gaan de huid op een milde manier gaan reinigen, vitaliseren en neutraliseren. 

Na het voetbad voelen je voeten verfrist en verzorgd aan. 

Wist je trouwens dat de badkristallen, zoutkristallen bevatten uit de bijzondere Saline Luisenhall zoutmijn in Duitsland? Dit zout komt uit een opgedroogde zee van 250 miljoen jaar oud. Je verwend je voeten dus echt met iets heel waardevols en geniet van de kracht van de natuur. 

Kneipp Hydro Foot Cream – 75 ml – €8,49 

Deze zalige voetcrème met aloë vera, watermunt en menthol werkt verkoelend en trekt snel in. En niet alleen voor je voeten, ook je benen mag je ermee insmeren. Heerlijk wanneer ze vermoeid aanvoelen.  

Je huid gaat intensief gehydrateerd aanvoelen, fris en lekker glad. 

Dat wordt een zomer met propere en frisse voetjes!

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s