Een paasvakantie vol raceplezier met de nieuwe circuit-uitbreidingspas van Mario Kart 8 Deluxe voor Nintendo Switch!

Dag lieverds, 

De Paasvakantie is begonnen! Yaay! Ik vind het heerlijk om met Daan wat langer te knuffelen in de ochtend, alles veel kalmer aan te doen in plaats van die ochtendrush, de hele dag leuke dingen doen of eens een lekkere luie pyjama dag, ge-wel-dig! 

Ik heb alvast een superleuke tip voor de echte Mario Kart fans om in deze vakantie te doen! Mario Kart 8 Deluxe voor Nintendo Switch heeft er namelijk een circuit-uitbreidingspas bij voor nog meer raceplezier! Haal je familie of vrienden er maar al bij en organiseer een superleuk namiddagje racen! Jiiiha! 

Mario Kart 8 Deluxe circuit-uitbreidingspas – 24,99€ 

Alright, ik hoor het jullie denken; wat houdt die uitbreiding in en is het de moeite? Wel lieverds, ik kan jullie zeggen dat het méér dan de moeite is. 

Even wel voor de duidelijkheid; dit gaat om een uitbreiding. Je moet dus wel eerst in het bezit zijn van Mario Kart 8 Deluxe zelf, vooraleer je de uitbreiding kan aanschaffen. De uitbreiding is meer dan een volwaardige toevoeging aan de game. Ken je de game nog niet? Ik schreef er in het verleden al een blog over die je hier kan lezen : https://cookiesandthemonster.com/2018/07/26/mario-kart-8-deluxe/

De circuit-uitbreiding bevat 6 sets met telkens 8 geremasterde circuits. Dat wil dus zeggen dat de circuits uit al reeds bestaande Mario Kart games komen en hernieuwd zijn. Echt TOP! 

De sets komen niet in 1 keer dus het is telkens spannend afwachten op de volgende set. Superleuk! Sowieso heb je ze wel allemaal voor eind 2023. Dit betekent dus dat er maar liefst 48 circuits bijkomen. WOAH! 

Op dit moment is set 1 uit en deze bevat 2 bekers om te spelen; De Goudensprintbeker en de Gelukskatbeker. De Goudensprintbeker is hier echt wel een favorietje op de moment. Wij zijn nogal gek van Parijs en bij deze beker zit de prachtige Parijs-promenade circuit. We love it!

Staan jullie ook al te springen om nog meer raceplezier te beleven? Schaf dan snel de uitbreiding aan en racen maar!

Veel liefs, 

Karen en Daantje xoxo 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s