+ WIN WIN WIN + Pasen vieren met Leonidas; de leukste en kleurrijkste paaseierenzoektocht van het jaar!

Dag lieverds, 

Het is bijna zover; Pasen komt eraan en daar zijn we natuurlijk heel excited om! Die gezelligheid met familie, lekker eten, knutselen, de kids en jezelf blij maken met chocolade, … Wat een heerlijke tijd! 

Als ik dan aan chocolade denk, dan denk ik natuurlijk meteen aan Leonidas en hun reusachtig assortiment zij hebben. Voor ieder wat wils en je weet dat je voor een verantwoorde verwennerij kiest. De chocoladeproducten zijn gemaakt van duurzame cacao, bevatten geen palmolie en met 100% pure cacaoboter. 

Benieuwd naar hun assortiment voor Pasen? Lees dan snel even verder want er staat ook nog een leuke verrassing op jullie te wachten. 😉 

De leukste en kleurrijkste paaseirenzoektocht 

De paaseitjes

Het is bijna niet te geloven maar Leonidas heeft maar liefst 20 soorten Paaseitjes binnen hun assortiment! Het ruimste assortiment dat je op de markt kunt vinden. Ik vind dit echt crazy! Zoveel heerlijke smaken en allen zo kleurrijk verpakt! Dit wordt de leukste paaseierenzoektocht ever! 

Er is ook dit jaar een nieuwe smaak toegevoegd aan het assortiment waar je instant van gaat watertanden; Cookie Dough. Het paaseitje heeft als vulling het heerlijke koekjesdeeg omhult met melkchocolade. Crème van melk, boter, wat vanille, witte chocolade en enkele stukjes krokante pure chocolade, afgewerkt met een snuifje Guérande-zout. Fantastisch toch?! 

De figuurtjes 

Naast hun super uitgebreid assortiment aan heerlijke paaseitjes hebben ze ook nog leuke chocoladefiguurtjes om te verstoppen. 

Holle figuren en superschattige lolly’s die sowieso een glimlach op de kids hun gezicht zullen toveren. Schaapjes, paashazen, kippen,… één voor één zijn ze er klaar voor om verstopt te worden. 

De verschillende verpakkingen in thema Pasen 

Niets leuker dan chocolade te geven waarvan de verpakking volledig in het thema van Pasen is. 

Dit jaar koos Leonidas voor frisse en speelse verpakkingen waar je meteen vrolijk van wordt. De hoofdkleur geeloranje en groen als afwerking passen perfect samen! 

WIN WIN WIN 

Jaja, ook dit jaar mag ik weer de paasklok en paashaas spelen aha! Dit keer verstop ik geen zakjes met paaseitjes maar mag ik een grote paasmand vol lekkers weggeven!! En met groot bedoel ik écht heel groot!!  

De mand zit vol met 1 kg heerlijke losse paaseitjes, 2 ovalen geschenkdozen met paaseitjes, een zakje paashaas, 3 chocoladefirguren, 2 lolly’s en een metalen paasei vol paaseitjes. 

Begin je al te watertanden en wil je kans maken? Ga dan als de bliksem naar de wedstrijdpost op Instagram of facebook. Je kan natuurlijk ook meedoen op beide pagina’s om extra kans te maken. Wink wink 😉 

De link naar de wedstrijd op Instagram : https://www.instagram.com/p/CcDRCgvM1u6/

De link naar de wedstrijd op Facebook : https://www.facebook.com/cookiesandthemonster

Veel succes!!!!

*Dit prachtig uitgebreid assortiment kan je terugvinden bij je dichtstbijzijnde Leonidas winkel.* 

Veel liefs en alvast veel plezier, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s