Met de dobbelspelletjes van 999Games is het altijd tijd voor een spelletje!

Dag lieverds,

De dagen worden al wat langer, het is lekker zonnig buiten…wat wil een mens nog meer? Gezelligheid natuurlijk! Er is niks leuker dan een gezelschapsspelletje spelen met je gezin, familie of vrienden.

Het is wel niet altijd handig om grote gezelschapspelen boven te halen op een terras bijvoorbeeld en daar heeft 999Games goed op ingespeeld. Zij vinden dat het altijd tijd is voor een spelletje en dus brachten zijn een aantal leuke dobbelspellen uit die je makkelijk op elk moment kan bovenhalen. Daar worden wij natuurlijk zeer blij van. 😉

Dobbelspelletjes van 999Games

Sowieso staan alle spelletjes van 999Games garant voor gezellige momenten vol spelplezier en uitdaging. Nog de hele maand mei krijg je trouwens een gratis dobbelbakje cadeau als je twee spelletjes aanschaft.

Zo is er bijvoorbeeld “Keer op Keer”, “Keer op Keer2”, “Keer op Keer kids”, “Clever” en “Regenwormen”. Die laatste vonden we veelbelovend en konden niet wachten om het dobbelspel uit te testen.

Regenwormen – dobbelspel voor 2-7 spelers vanaf 8 jaar

De naam alleen en het leuke doosje liet Daan al enthousiast worden haha. Het ziet er zó grappig en leuk uit!

Het is een compact dobbelspel dat je zo overal mee kan nemen en bij je hebben. Je speelt het ook niet langer dan een half uurtje dus i-de-aal.

De spelregels zijn heel simpel: je hebt 8 dobbelstenen waarmee je mag gooien. Je gooit een eerste keer. Alle dobbelstenen met hetzelfde getal OF waar een regenworm opstaat mag je aan de kant leggen. Daarna gooi je verder op hetzelfde principe. Je telt alles op en als je aan meer dan 20 komt, dan mag je die steen met dat getal wegnemen OF van een andere speler afpakken.

Op elke steen staan een aantal wormen. Wanneer de stenen op zijn en dus het spel klaar is, tel je wie de meeste regenwormen heeft. Diegene is de winnaar.

Daan vindt het superleuk om te spelen en het leert je kind natuurlijk goed tellen op die leeftijd. Het spel gaat vanaf nu ook altijd mee als we naar de omi gaan. Hij vindt het heerlijk om met haar op de ligzetel buiten te spelen in het zonnetje. Doordat het zo compact is, is dat allemaal mogelijk.

Veel liefs en veel plezier,

Karen en Daantje xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s