Beweeg, speel en lach met de nieuwe Nintendo Switch Sports!

Dag lieverds,

Ik ben terug met een kei leuk Nintendo Switch nieuwtje! Voor wie het nog niet wist of hoorde; 29 april was het de release datum van de

superleuke Nintendo Switch Sports!

Voor ons is het wel een beetje nostalgie want het deed ons meteen denken aan de Wii Sports van destijds. Er zijn 3 soorten sport die ook weer teruggekomen zijn voor de Switch en dat zijn tennis, Chanbara(resort) en bowling. In de herfst zal er nog een bekende sport worden toegevoegd met een gratis software-update en dat is golf! Daar kijken we enorm naar uit!

Nintendo Switch Sports – €39,99

Beweeg, speel en lach met de nieuwe Nintendo Switch Sports! Dit met je eigen Mii-personage óf met een personage die je in het spel zelf samenstelt. Je kan trouwens coole outfits verdienen voor je personage en punten verzamelen door wedstrijden te spelen. Je kan samen spelen met vrienden maar ook online en het tegen de hele wereld opnemen! Zalig!

De game start op het Spocco Square; een hip plein midden in een grote stad waar je kan kiezen uit 6 verschillende soorten sport;

  • Volleybal
  • Voetbal
  • Badminton
  • Chanbara
  • Bowling
  • Tennis

Daan heeft een echte favoriet en dat is Chanbara. Ik had er wel eens van gehoord maar wist niet goed meer wat het precies was. Dat is dus Japanse zwaardvechtkunst. Je staat tegenover elkaar op een platform en de bedoeling is om de tegenstander eraf te krijgen met je zwaard die dan in het water valt. Daan vindt het echt hilarisch en kan er geen genoeg van krijgen.

Zijn tweede favoriet is bowlen. Zelf doen we dat ook heel graag. Dikke fun en zo gezellig om te doen met familie of vrienden.

Voor ons is het spel een dikke aanrader. Je hebt ook echt het gevoel dat je bezig bent met die specifieke sport, ook al ben je thuis. Super superleuk!  

Veel plezier en sporten maar,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s